$

Business

Tehnologija

Kvaliteta

Baterije dobivene odBatteryUpgrade.com.hr su odlične kvalitete. Zbog našeg odličnog proizvodnog procesa u mogućnosti smo ponuditi baterije visokog kapaciteta i kvalitetnije od mnogih standardnih baterija u uređajima. Naše baterije su izrađene od kvalitetnih materijala i elektronski su zaštićene od prepunjavanja. Više o korištenju svoje baterije možete naći u odjelu kvaliteta



Privredne komore

Ne možete naći bateriju koju tražite?
Mi ne opskrbljujemo naše skladište samo baterijama, mi također skladištimo i prilagođene baterije. Ove prilagođene baterije mogu biti dostavljene i za iznenađujuće male minimalne narudžbe. Molimo kontaktirajte nas za uvjete prilagođenih baterija.





proizvodnja

Naši proizvodi su proizvedeni prema najvišim standardima. Svi proizvodi u skladu su sa strogim ISO9001, UL i CE zahtjevima. Štoviše, naši proizvodi zadovoljavaju RoHS ekološke standarde koji se primjenjuju od srpnja 2006.

Za savjete i savjete o korištenju i radu naših baterija, molimo kontaktirajte naš račun poslovnog upravitelja koji će vam pomoći s Vašom specifičnom situacijom.

Ostale dodatne informacije mogu se pronaći na BatteryUniversity. BatteryUniversity savjeti za punjenje pomoći će vam da dobijete najviše iz Vaše baterije!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.

Slažem se
X