$ kn

Business

Uvjeti korištenja

Ovdje su opći uvjeti za BraunOni B.V. BatteryUpgrade.com.hr je dio BraunOni B.V. Kao što je spomenuto u slučaju 1,4 BraunOni B.V. zadržava pravo izmjena ovih uvjeta u bilo koje vrijeme.

1. Osnovne informacije
1.1 Ime BraunOni u ovom dokumentu podrazumijeva tvrtku BraunOni B.V. registrirano na KvK (Dutch Trade organizacija) u Eindhoven, Nizozemska pod brojem 08129450.
1,2 Ovi uvjeti, uz isključenje nekih drugih uvjeta, odnose se na sve pravne funkcije, gdje BraunOni djeluje kao dobavljač proizvoda.
1.3 BraunOni ne prihvaća bilo kakve rezervacije narudžbi od strane korisnika (u daljnjem tekstu: potrošač).
1.4 BraunOni čuva pravo izmjene ovih uvjeta u bilo koje vrijeme. Potrošač je sukladan da je tvrtka BraunOni nadležna za ove opće uvjete i prihvaća izmjenu i promjene općih uvjeta. U slučaju izmjene općih uvjeta, BraunOni će obavijestiti sve korisnike putem e-maila i poslati promjene zajedno s tom obavijesti.

2. Plaćanje
2.1 Plaćanje se vrši unaprijed preko banke, kreditnim karticama, iDeal-a ili Paypal-a.

3. Cijene
3.1 Sve cijene su podložne pogreškama.
3.2 Poslovne cijene su bez PDV-a. Poslovne narudžbe se dostavljaju iz Nizozemske. Europski poslovni korisnici s OIB (Osobnim Indetifikacijskim Brojem) i važećim ID-om, osim kupaca iz Nizozemske, ne trebaju platiti PDV, jer to se odnosi na pružatelje usluga unutar Zajednice. Poslovni kupci iz Nizozemske moraju platiti cijenu u kojoj je uključen i PDV.
3.3 Sve cijene su podložne ekskluzivnim troškovima dostave, gdje je to primjenjivo.
3.4 Ponuda BraunOni se smatra neobvezujućom, osim ako je u pisanom obliku eksplicitno drugačije opisano. Ponude se pojavljuju ovisno o raspoloživosti proizvoda. BraunOni ima pravo poništiti ugovor.

4. Ponuda
4.1 BraunOni ne može jamčiti mogućnost dobavljivosti svih proizvoda. O nedostacima će potrošač biti pravovremeno obaviješten i uplaćen iznos će mu biti vraćen.
4.2 Isporuka se nastavlja nakon fakturiranja iznosa računa tvrtki BraunOni i to nakon rješenja svih eventualnih problema. Isporuka se nastavlja, ako je moguće, u roku od 5 radnih dana nakon što smo zaprimili iznos.
4.3 BraunOni je ovlašten za slanje i isporuku u dijelovima. Dodatni troškovi tih otpremnina će se naplaćivati na BraunOni.
4.4 BraunOni će isporučiti proizvode korištenjem redovitih poštanskih ili kurirskih usluga, ovisno o odredištu i mjestu podrijetla robe. BraunOni ima pravo promijeniti način slanja pošiljki bez prethodne obavijesti, ako je to u interesu kupca ili BraunOni U slučaju da kupac traži informacije o točnom načinu prijevoza, kupac ih prije potvrđivanja narudžbe mora zatražiti od službe za korisnike.

5. Odgovornost
5.1 BraunOni nije odgovoran za štetu tokom kupnje niti tokom korištenja isporučenih proizvoda.
5.2 Razdoblja spomenuta pod točkom 4.2 smatraju se smjernicama, a ne konačnim vremenskim okvirima. BraunOni nikada ne odgovara za štetu nastalu kao rezultat prekoračenja ovog razdoblja isporuke.
5.3 Ako je proizvod isporučen u oštećenom stanju ili ako isporuka ne uspije, potrošač ima rok od 90 dana da izvijesti BraunOni o tim nedostacima u pisanom obliku.

6. Zamjena
6.1 Zamjenu je moguće obaviti ako se isporučeni proizvod vrati u izvornom obliku, a isporučeni proizvod mora biti vraćen BraunOni u roku od 30 dana poslije isporuke.
6.2 Troškove koji proizlaze iz željene razmjene (npr. troškove dostave) snosi potrošač.
6.3 Specifikaciju/ponudu za troškove prijevoza moguće je dobiti u lokalnoj pošti. Potrošač je odgovoran za odabir odgovarajuće poštanske službe za slanje ovog proizvoda u skladu s lokalnim zakonima i propisima.

7. Troškovi dostave
7.1 BraunOni izračunava trošak dostave po narudžbi. Troškovi ovise o vrsti isporuke. Troškovi su vidljivi u košarici.
7.2 BraunOni zadržava pravo zahtijevati osigurane pošiljke za narudžbe izvan EU. Potrošač može odbiti taj zahtjev kroz konzultacije sa BraunOni direktno pismenim putem, što automatski pokreće poništenje kako je navedeno u točki 10.1.
7.3 Potrošač je odgovoran za sve dodatne troškove koji proizlaze iz isporučene robe, kao što su dodatne poštanske pristojbe ili pristojbe uvoza

8. Garancija
8.1 Potrošač je dužan odmah nakon primitka temeljito pregledati robu koja je isporučena kako bi uočio eventualne nedostatke, a ako su nedostaci vidljivi treba obavijestiti BraunOni direktno pismenim putem. Ako potrošač ne ukaže BraunOni u roku od pet dana na nikakve nedostatke koji su rezultat temeljitog pregleda, a potrošač smatra da se slaže sa stanjem u kojem je roba isporučena, svako pravo na jamstvo istječe.
8.2 BraunOni isključivo nudi i jamči dobavljaču. Ovo ne vrijedi ako se nepropisno koristi isporuka robe.
8.3 Krivo i nepropisno korištenje ne spada u jamstvo.

9. Štete
9.1 BraunOni može biti odgovoran samo za štetu koja se može pripisati namjernim lošim ili grubim korištenjem, odnosno izazvanim okolnostima koje prouzročuju odgovornost BraunOni u skladu sa zakonom
9.2 Okolnosti koje ni u kojem slučaju ne spadaju u odgovornost tvrtke BraunOni su: štrajk, otkazi radnika, bolesti, uvoz, izvoz i/ili zabrane tranzita, problemi s prometom, kooperanti koji ne slijede svoje obveze, problemi u proizvodnji i tako dalje.

10. Otkazivanje narudžbi
10.1 Potrošač ima pravo otkazati narudžbu u roku od 30 dana od dana primitka proizvoda. Unutar tog razdoblja, potrošač mora obavijestiti BraunOni o svojem otkazivanju narudžbe. Nakon što BraunOni potvrdi primitak zahtjeva o otkazivanju narudžbe pomoću RMA (reklamacijskog) broja, kupac mora vratiti proizvod u roku od 14 dana prema uputama koje je dobio uz RMA broj. Iznos potrošen na kupnju bit će vraćen od strane BraunOni u roku od 14 dana počevši od dana povratnog slanja pošiljke. Ovo potvrđuje nizozemsko zakonodavstvo u poglavlju 'Kupnja na daljinu' kako je opisano u zakonu: 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art. 7:46'
10.2 Ako je razdoblje objašnjeno u točki 4.2 isteklo prije više od dva tjedna, potrošač ima mogućnost odustati besplatno. Potrošač ipak mora uvijek imati na umu da otkazivanje treba biti obavljeno pismenim putem.

Primatelj: BraunOni B.V., Luchthavenweg 81 - 139A, 5657 EA Eindhoven, Nizozemska:
Ovim putem Vas obavještavam/o da odustajem/o od ugovora o kupnji sljedećih artikala.
Datum narudžbe / datum primitka:
Ime potrošača:
Adresa potrošača:
Potpis potrošača (samo ako je ovaj obrazac sastavljen na papiru):
Datum:

11. Preporuka popusta
11.1 Svaka politika u svezi popusta u zamjenu za postavljanje narudžbe može se mijenjati od strane tvrtke BraunOni.
11.2 Popust u zamjenu za potvrdu narudžbe bit će odobren nakon postavljanja ako se smatra da je nedvojbena. To vrijedi nakon plaćanja i dostave narudžbe.
11.3 Odobren popust za buduće narudžbe se može poništiti u slučaju otkazivanja narudžbe ili vraćanja.
11.4 BraunOni zadržava pravo odbiti različite specifične osobe ili tvrtke koje su sudjelovale u programu popusta u zamjenu za postavljanje narudžbe.
11.5 U određenim slučajevima se mogu primijeniti i točka 11.3 i 11.4, kada se može smatrati da je zbroj preporuka u javnom interesu ili dio njega, ili kada se koristi izvan konteksta prijatelja.

12. Tajnost podataka i sigurnost
12.1 Korisnički podaci neće se dijeliti s trećim osobama. Izuzetak su podaci koji se razmjenjuju s davateljem usluga plaćanja, kako bi se potvrdilo plaćanje online.
12.2 Korisnički podaci uvijek se prosljeđuju preko SSL (šifrirane) veze.

13. Pravila o privatnosti
13.1 Treće strane, uključujući Google, prikazuju oglase na internetskim lokacijama. Treće strane, uključujući Google, koriste kolačiće (cookies) za dostavu oglasa na temelju toga što je korisnik prije posjetio našu internetsku stranicu. Korisnik može isključiti Google-ovo korištenje kolačića posjetom na Google advertising opt-out stranicu.
13.2 Kako bismo kupcima ponudili njima prilagođene dinamičke reklamne sadržaje, koristimo kolačiće (eng. cookies) tvrtke Google. Korisnici mogu isključiti Google kolačiće tako da posjete Google stranicu za odjavu.
Više o uporabi kolačića i politici privatnosti stranice BatteryUpgrade.com.hr možete pronaći [[privacypolicy]].


Napomena: ovi uvjeti su podložni nedostacima u prijevodu. Za puni pravni pojam pogledajte nizozemske i engleske uvjete korištenja, dostupne na ovoj internetskog stranici.

Kako bi naša stranica radila ispravno, koristimo kolaèiæe. Prièitajte našu politiku u vezi kolaèiæa. Ako koristite našu internetsku stranicu, pretpostavka je da prihvaæate tu politiku.

Slažem se
X