Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

BatteryUpgrade.com.hr i kolačići

Ova stranica objašnjava kako BatteryUpgrade.com.hr koristi kolačiće na svojoj internetskoj stranici.

Što su 'kolačići'?

Pročitajte više: Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje web stranice mogu koristiti kako bi korisničko iskustvo učinilo učinkovitijim. Zakon kaže da na vaš uređaj možemo pohraniti kolačiće ako su oni nužno potrebni za rad ove web stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno je vaše dopuštenje. Ova web lokacija koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našim stranicama. Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Kolačići 'iz prve ruke': Kolačić 'iz prve ruke' je kolačić kojeg isporučuje domena na kojoj se nalazi i internetska stranica koju posjećujete.
Kolačić treće strane: Kolačić treće strane je kolačić kojeg isporučuje domena na kojoj se NE nalazi internetska stranica koju posjećujete.

Koje vrste kolačića koristi BatteryUpgrade.com.hr?

BatteryUpgrade.com.hr koristi razne vrste kolačića zbog fukcionalnosti same stranice i analize ponašanja korisnika u cilju povećanja kvalitete njihovog korisničkog iskustva. Dodatno, neki naši partneri, kao što je Google, koriste kolačiće kako bi nam pomogli da razumijemo potrebe naših posjetitelja i unaprijedimo stranicu. Za više informacija o ovoj tematici, pročitajte odjeljak 13 naših uvjeta korištenja.

Kako mogu spriječiti korištenje kolačića?

Uporaba kolačića nikad nije obavezna. Možete ih u svom internetskom pregledniku isključiti. Međutim, BatteryUpgrade.com.hr ne može jamčiti ispravnost rada stranice u slučaju da isključite kolačiće, bilo za našu stranicu, bilo za naše partnere. Kako biste isključili kolačiće, pročitajte upute za korisnike za vaš preglednik interneta (web browser). Na stranici www.youronlinechoices.eu možete odrediti postavke u vezi kolačića i mreža za oglašavanje.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi kolačića na BatteryUpgrade.com.hr, molimo kontaktirajte nas.

Izvori: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Recenzija

Ivan Blažeković Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
BTC-ERP990XL baterija (2000 mAh 3.7 V, Crna)
O proizvodu:
Iznenadio sam se da imate baš onu bateriju za SE p1i. Mislio sam da je nigdje neću naći. Sve u svemu super sam zadovoljan.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!