Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!
 • Besplatna dostava ovog tjedna!
 • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
 • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Dostava

Na stranicama BatteryUpgrade.com.hr možete pronaći baterije, adaptere i pribor za 200.000 modela uređaja i brendova. Od 2006. godine izvršili smo dostavu za više od 1.000.000 klijenata diljem svijeta. Poslujemo u skladu sa sljedećih 5 temeljnih načela:

 1. Niske cijene
 2. Visokokvalitetni proizvodi
 3. Besplatna dostava diljem svijeta
 4. Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
 5. Svježi proizvodi iz tvornice

Svježi proizvodi iz tvornice
BatteryUpgrade.com.hr uvijek isporučuje baterije koje su svježe proizvedene. Baterije s vremenom gube kapacitet, čak i kada ih ne koristite. Mnogi uvoznici i preprodavači pohranjuju baterije u svojim skladištima tijekom duljih razdoblja prije prodaje. BatteryUpgrade.com.hr jamči da se baterije isporučuju odmah nakon proizvodnje, putem suradnje s proizvođačima. Na taj način uvijek dobivate potpuno novu i visokokvalitetnu bateriju! Moguće je da vam proizvod bude dostavljen izravno s naših drugih lokacija, umjesto iz skladišta. Proizvod može biti isporučen iz Nizozemske ili Hongkonga. U tom slučaju, vrijeme isporuke obično iznosi 1-2 tjedna.

Besplatna dostava
BatteryUpgrade.com.hr nudi besplatnu dostavu za sve proizvode u internetskoj trgovini (ovo isključuje bilo kakve uvozne troškove na carini). Za pitanja u vezi ovog, kontaktirajte našu službu za korisnike.

Isporuka
Kada je god to moguće, baterije i pribor ispručujemo u poštanske sandučiće. Stoga ne trebate biti kod kuće kako biste primili pošiljku. Veće proizvode šaljemo kao pakete. Dostavljač će vam ih predati osobno.

Registrirana pošiljka
Po želji, vašu narudžbu možete isporučiti uz uslugu Track & Trace. Za to ćemo naplatiti naknadu. Ta usluga omogućuje vam da pratite svoju pošiljku.

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi dostave? Molimo, slobodno nas kontaktirajte.

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Visnja Marek Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
BTC-EAK280SL baterija (1200 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Veoma profesionalno,jednostavno i brzo.Nakon potrage od nekoliko mjeseci --- dobiti bateriju koje nema u Hrvatskoj je pravo osvježenje.
O proizvodu:
Baterija je u okviru očekivanog --- baterija je kineska ali je i originalna iz istog dijela svijeta.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
 • Besplatna dostava ovog tjedna!
 • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
 • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.