Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!
 • Sigurno, lako, brzo
 • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
 • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Dostava

Na stranicama BatteryUpgrade.com.hr možete pronaći baterije, adaptere i pribor za 200.000 modela uređaja i brendova. Od 2006. godine izvršili smo dostavu za više od 1.000.000 klijenata diljem svijeta. Poslujemo u skladu sa sljedećih 5 temeljnih načela:

 1. Niske cijene
 2. Visokokvalitetni proizvodi
 3. Sigurno, lako, brzo
 4. Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
 5. Svježi proizvodi iz tvornice

Svježi proizvodi iz tvornice
BatteryUpgrade.com.hr uvijek isporučuje baterije koje su svježe proizvedene. Baterije s vremenom gube kapacitet, čak i kada ih ne koristite. Mnogi uvoznici i preprodavači pohranjuju baterije u svojim skladištima tijekom duljih razdoblja prije prodaje. BatteryUpgrade.com.hr jamči da se baterije isporučuju odmah nakon proizvodnje, putem suradnje s proizvođačima. Na taj način uvijek dobivate potpuno novu i visokokvalitetnu bateriju! Moguće je da vam proizvod bude dostavljen izravno s naših drugih lokacija, umjesto iz skladišta. Proizvod može biti isporučen iz Nizozemske ili Hongkonga. U tom slučaju, vrijeme isporuke obično iznosi 1-2 tjedna.

Isporučuje se uz uslugu Track & Trace
Pošiljke tvrtke BatteryUpgrade možete pratiti pomoću usluge Track & Trace. Na taj način uvijek točno možete znati gdje se nalazi pošiljka. Informacije o praćenju možete pronaći na svom korisničkom računu.

Isporuka
Kada je god to moguće, baterije i pribor ispručujemo u poštanske sandučiće. Stoga ne trebate biti kod kuće kako biste primili pošiljku. Veće proizvode šaljemo kao pakete. Dostavljač će vam ih predati osobno.

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi dostave? Molimo, slobodno nas kontaktirajte.

Recenzija

Mladen Jurković Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
HTC TyTn baterija (1500 mAh 3.7 V, Crna)
Izdvojeno:
brzo i precizno :-)
Pročitajte recenzije drugih kupaca
 • Sigurno, lako, brzo
 • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
 • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.