Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!
 • Besplatna dostava ovog tjedna!
 • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
 • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Dostava

Na stranicama BatteryUpgrade.com.hr možete pronaći baterije, adaptere i pribor za 200.000 modela uređaja i brendova. Od 2006. godine izvršili smo dostavu za više od 1.000.000 klijenata diljem svijeta. Poslujemo u skladu sa sljedećih 5 temeljnih načela:

 1. Niske cijene
 2. Visokokvalitetni proizvodi
 3. Besplatna dostava diljem svijeta
 4. Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
 5. Svježi proizvodi iz tvornice

Svježi proizvodi iz tvornice
BatteryUpgrade.com.hr uvijek isporučuje baterije koje su svježe proizvedene. Baterije s vremenom gube kapacitet, čak i kada ih ne koristite. Mnogi uvoznici i preprodavači pohranjuju baterije u svojim skladištima tijekom duljih razdoblja prije prodaje. BatteryUpgrade.com.hr jamči da se baterije isporučuju odmah nakon proizvodnje, putem suradnje s proizvođačima. Na taj način uvijek dobivate potpuno novu i visokokvalitetnu bateriju! Moguće je da vam proizvod bude dostavljen izravno s naših drugih lokacija, umjesto iz skladišta. Proizvod može biti isporučen iz Nizozemske ili Hongkonga. U tom slučaju, vrijeme isporuke obično iznosi 1-2 tjedna.

Besplatna dostava
BatteryUpgrade.com.hr nudi besplatnu dostavu za sve proizvode u internetskoj trgovini (ovo isključuje bilo kakve uvozne troškove na carini). Za pitanja u vezi ovog, kontaktirajte našu službu za korisnike.

Isporuka
Kada je god to moguće, baterije i pribor ispručujemo u poštanske sandučiće. Stoga ne trebate biti kod kuće kako biste primili pošiljku. Veće proizvode šaljemo kao pakete. Dostavljač će vam ih predati osobno.

Registrirana pošiljka
Po želji, vašu narudžbu možete isporučiti uz uslugu Track & Trace. Za to ćemo naplatiti naknadu. Ta usluga omogućuje vam da pratite svoju pošiljku.

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi dostave? Molimo, slobodno nas kontaktirajte.

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Krešimir Pavlina Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
HTC Touch Diamond baterija (900 mAh)
O proizvodu:
Dostava za 12 dana. Baterija izvrsno radi.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
 • Besplatna dostava ovog tjedna!
 • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
 • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bi naša stranica radila ispravno, koristimo kolaèiæe. Prièitajte našu politiku u vezi kolaèiæa. Ako koristite našu internetsku stranicu, pretpostavka je da prihvaæate tu politiku.