Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija (3000 mAh 21.6 V)

Više nije dostupno


Nažalost, ovaj proizvod više nije dostupan Međutim, imamo druge kompatibilne proizvode za sljedeće uređaje:

Dyson Absolute
Dyson V6 Flexi
Dyson V6
Dyson V6 Absolute
Dyson V6 Animal
Dyson V6 Animal Extra
Dyson V6 Animal pro
Dyson V6 Animalpro
Dyson V6 Car + Boat
Dyson V6 Car + Boat extra

Vaš uređaj nije na listi? Skrolajte niže kako biste vidjeli više kompatibilnih uređaja.

Snažna Dyson-ova baterija u vašem Dyson usisavaču neophodna je ako želite usisati cijelu kuću ili ured. Sve naše baterije odgovaraju originalnoj bateriji i nude isti kapacitet. Možete ih brzo i lako zamijeniti sami. Ova BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija je pogodna za razne Dyson vakuumske modele, uključujući i Dyson V6, Dyson DC i Dyson Absolute.

Branimir Dimitrijevic
Ocijeni nas:
(5/5)
Izdvojeno:
OK.
O proizvodu:
OK.
Osiguranje i jamstvo
BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija (3000 mAh 21.6 V) dolazi s 12 mjeseci garancije. Osim toga garantirano vraćamo novac za 30 dana: ako niste zadovoljni s proizvodom, bez obzira zbog čega, uvijek možete vratiti proizvod i dobiti natrag svoj novac.
Kvaliteta i sigurnost
BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija (3000 mAh 21.6 V) sadrži napredne tehničke komponente i testirana je u skladu sa strogim CE standardima sigurnosti. BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija sadrži čip koji sprječava prekomjerno punjenje i kratki spoj. BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija je izrađena od visokokvalitetnih ćelija koje ne pate od takozvanog 'memorijskog efekta'.
Brza isporuka iz tvornice
Proizvod BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija se brzo isporučuje iz tvornice. Baterije s vremenom gube kapacitet, čak i kada se ne koriste. Mnogi uvoznici i prodavači drže baterije na skladištu dulje vrijeme prije nego što ih prodaju. BatteryUpgrade.com.hr brine o tome da se baterije isporučuju izravno nakon proizvodnje u suradnji s proizvođačima. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete dobiti potpuno novu visokokvalitetnu bateriju!

Kupujete za tvrtku?

Otkrijte naše poslovne popuste i mogućnosti!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.