Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

BTE-BOS-12_A_2000_NICD baterija (2000 mAh 12 V)

Više nije dostupno


Nažalost, ovaj proizvod više nije dostupan Međutim, imamo druge kompatibilne proizvode za sljedeće uređaje:

Bosch 32612
Bosch GSB 12 VE-2
Bosch PSR 12VE
Bosch PSB 12VE-2
Bosch PSB 12 VE-2
Bosch PAG 12
Bosch GSR 12V
Bosch GSR 12-2
Bosch GSR 12-1
Bosch GSB 12VE-2

Vaš uređaj nije na listi? Skrolajte niže kako biste vidjeli više kompatibilnih uređaja.
Željko Vlaisavljević
Ocijeni nas:
(5/5)
Izdvojeno:
Veoma sam zadovoljan Vašom poslovnošću i brzinom kako ste realizirali moju narudžbu. Za pohvalu je i Vaša briga za kupca u svim fazama kupovine, odnosno prodaje.
O proizvodu:
Prva su iskustva sa kupljenom zamjenskom "bosch" baterijom za ručni električni alat i više nego pozitivna. Baterija je veće snage i kapaciteta, a što se tiče trajnosti to ćemo vidjeti.
Osiguranje i jamstvo
BTE-BOS-12_A_2000_NICD baterija (2000 mAh 12 V) dolazi s 12 mjeseci garancije. Osim toga garantirano vraćamo novac za 30 dana: ako niste zadovoljni s proizvodom, bez obzira zbog čega, uvijek možete vratiti proizvod i dobiti natrag svoj novac.
Kvaliteta i sigurnost
Ovaj BTE-BOS-12_A_2000_NICD baterija (2000 mAh 12 V) sadrži napredne tehničke komponente i testiran je u skladu sa strogim CE sigurnosnim standardima.
Brza isporuka iz tvornice
Proizvod BTE-BOS-12_A_2000_NICD baterija se brzo isporučuje iz tvornice. Baterije s vremenom gube kapacitet, čak i kada se ne koriste. Mnogi uvoznici i prodavači drže baterije na skladištu dulje vrijeme prije nego što ih prodaju. BatteryUpgrade.com.hr brine o tome da se baterije isporučuju izravno nakon proizvodnje u suradnji s proizvođačima. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete dobiti potpuno novu visokokvalitetnu bateriju!

Kupujete za tvrtku?

Otkrijte naše poslovne popuste i mogućnosti!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.