Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Acer

Baterije za Acer prijenosno računalo

Tražite li novu bateriju za Acer prijenosno računalo? U ponudi su baterije za razne vrste Acer prijenosnih računala. Kapacitet baterije vašeg prijenosnog računala Acer smanjuje se kako stari. To znači da će vam se puna baterija s vremenom sve brže isprazniti. To možete lako popraviti zamjenom baterije. Prijenosna računala Acer poznata su po izvrsnoj kvaliteti i povoljnoj cijeni. Dostupne su u mnogim različitim modelima, poput visokokvalitetnih i pristupačnih početnih modela. Ali postoje i moćni modeli za intenzivniju upotrebu, oni su savršeni za igranje ili za uređivanje fotografija i videozapisa. Može biti vrlo neugodno ako vam se računalo često gasi jer je baterija prazna. Osobito ako puno putujete, trebat će vam dugotrajna baterija za prijenosno računalo.

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Ivo Smodlaka Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Acer baterija (4400 mAh 11.1 V, Crna)
Izdvojeno:
Poštovani, Vaša usluga me je oduševila,vrlo ste uslužni i nadasve fantastično organizirani.Prije nego sam pronašao vašu stranicu na internetu pokušao sam kupit bateriju za moj notebook acer travelmate ovde u Hrvatskoj.Svi su obećavali da će POKUŠATI ali pola godine nikakvog rezultata,a njihovi odgovori su bili da je baterija za notebook veliki problem.Sreca ,trazeci po internetu naisao sam na vasu stranicu, i mogu reci sad na kraju da sam odusevljen sa Vasom uslugom.Ovo sam rekao i mojim prijateljima koji koriste naprave sa baterijama. Zahvaljujem i pozdravljam Vas!
O proizvodu:
Baterija koju sam naručio od Vas je identična orginalu
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.