Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Pametni telefon baterije & AC adapteri / punjači

Da li se baterija vašeg pametnog telefona brzo prazni? To se može dogoditi iz nekoliko razloga. Danas se intenzivnije koriste pametni telefoni, prijenosni telefoni ili PDA uređaji, ali veliki zaslon također troši mnogo energije. Baterija je vjerojatno stara i istrošena te stoga brzo otkazuje. Ako zamijenite bateriju svog pametnog telefona, možete je ponovno koristiti za pozivanje, slanje poruka i surfanje internetom bez brige. Provjerite našu široku paletu baterija, adaptera, kabela, poklopaca i memorijskih kartica prikladnih za marke kao što su Huawei, Apple, HTC, LG i Samsung.

Danas se intenzivnije koriste pametni telefoni, prijenosni telefoni ili PDA uređaji, ali veliki zaslon također troši mnogo energije. Baterija je vjerojatno stara i istrošena te stoga brzo otkazuje. Ako zamijenite bateriju svog pametnog telefona, možete je ponovno koristiti za pozivanje, slanje poruka i surfanje internetom bez brige. Provjerite našu široku paletu baterija, adaptera, kabela, poklopaca i memorijskih kartica prikladnih za marke kao što su Huawei, Apple, HTC, LG i Samsung.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Miodrag Zivkovic Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Mitac Mio C310 baterija (1250 mAh 3.7 V, Crna)
Izdvojeno:
Odličan izbor artikala
O proizvodu:
Odličan proizvod
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.