Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Mrežna oprema baterije & AC adapteri / punjači

Danas više ne možemo zamisliti život bez interneta. Više ne možemo bez usmjerivača, modema ili mobilne pristupne točke. Za ispravno funkcioniranje i pouzdanu mrežu, dobra baterija je od velike važnosti. Nudimo veliki izbor baterija prikladnih za mrežne uređaje kao što su Cisco, Huawei, Mitsubishi i Alcatel. Na taj ćete način uvijek imati brzu i sigurnu internetsku vezu. Odaberite marku i vrstu uređaja u nastavku i pogledajte koje su baterije prikladne za vaš mrežni uređaj.

Više ne možemo bez usmjerivača, modema ili mobilne pristupne točke. Za ispravno funkcioniranje i pouzdanu mrežu, dobra baterija je od velike važnosti. Nudimo veliki izbor baterija prikladnih za mrežne uređaje kao što su Cisco, Huawei, Mitsubishi i Alcatel. Na taj ćete način uvijek imati brzu i sigurnu internetsku vezu. Odaberite marku i vrstu uređaja u nastavku i pogledajte koje su baterije prikladne za vaš mrežni uređaj.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Mladen Deletis Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Novatel Wireless MiFi 2352 baterija (1100 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Uredna isporuka u najavljenom roku. Hvala.
O proizvodu:
Prema očekivanju, zadovoljan
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.