Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Radio upravljanje (RC) baterije & AC adapteri / punjači

Svi elektronički RC modeli koriste baterije. Nudimo baterije i druge dijelove za razne marke radijskih kontrola. One su posebno razvijene kako biste dobili najbolje performanse od vašeg radijski upravljanog uređaja. Trebate li novu bateriju za vaš automobil, čamac ili drugi uređaj na upravljanje? Ovdje ćete naći kvalitetne baterije prikladne za opremu marki kao što su Cavotec, Elca, Hetronic i Falard. Na taj način svoj uređaj možete koristiti na otvorenom dulje vrijeme bez potrebe da ga u međuvremenu napunite. Pogledajte naš širok asortiman i naručite bateriju u našoj internetskoj trgovini.

Nudimo baterije i druge dijelove za razne marke radijskih kontrola. One su posebno razvijene kako biste dobili najbolje performanse od vašeg radijski upravljanog uređaja. Trebate li novu bateriju za vaš automobil, čamac ili drugi uređaj na upravljanje? Ovdje ćete naći kvalitetne baterije prikladne za opremu marki kao što su Cavotec, Elca, Hetronic i Falard. Na taj način svoj uređaj možete koristiti na otvorenom dulje vrijeme bez potrebe da ga u međuvremenu napunite. Pogledajte naš širok asortiman i naručite bateriju u našoj internetskoj trgovini.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Boro Petrušić Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Radio Control (RC) baterija (2000 mAh 7.2 V, Crna)
Izdvojeno:
Dobra cijena vs. kvaliteta, brza dobava!
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.