Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Medicinski baterije & AC adapteri / punjači

Imamo široku paletu snažnih baterija prikladnih za medicinsku opremu marki kao što su Biohit, Braun, Casmed, GE i Phillips. Primjećujete li da vaš monitor, termometar ili defibrilator više ne rade ispravno ili se brzo prazni? Onda je vrijeme da zamijenite bateriju. To će vašem medicinskom uređaju omogućiti dugo trajanje baterije, uz visoki stupanj pouzdanosti. Na taj će način vaša medicinska oprema optimalno funkcionirati kada vam je najpotrebnija.

Primjećujete li da vaš monitor, termometar ili defibrilator više ne rade ispravno ili se brzo prazni? Onda je vrijeme da zamijenite bateriju. To će vašem medicinskom uređaju omogućiti dugo trajanje baterije, uz visoki stupanj pouzdanosti. Na taj će način vaša medicinska oprema optimalno funkcionirati kada vam je najpotrebnija.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Nikola Cinkopan Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Compex Vitality baterija (2000 mAh 4.8 V)
Izdvojeno:
Iznenađujuće velik izbor proizvoda. Jako sam zadovoljan brzinom i kvalitetom paketa. Dodatni bon popusta je lijepa gesta.
O proizvodu:
Kvalitetan i točno opisan proizvod. Kvalitetna ambalaža daje dojam poudanosti i trajnosti.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.