Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Daljinski upravljač baterije & AC adapteri / punjači

Tražite li novu bateriju za svoj daljinski upravljač? Vratite puni kapacitet svom daljinskom upravljaču zamjenom baterije. Pogledajte našu široku paletu baterija i drugih dijelova za daljinske upravljače, pogodne za marke kao što su AMX, Logitech, Philips i Sonos. Više o određenom dijelu možete saznati ako pogledate specifikacije proizvoda. Ne možete pronaći dio koji tražite na našem popisu? Obratite se našoj službi za korisnike, oni će vam rado pomoći.

Pogledajte našu široku paletu baterija i drugih dijelova za daljinske upravljače, pogodne za marke kao što su AMX, Logitech, Philips i Sonos. Više o određenom dijelu možete saznati ako pogledate specifikacije proizvoda. Ne možete pronaći dio koji tražite na našem popisu? Obratite se našoj službi za korisnike, oni će vam rado pomoći.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Recenzija

Kristijan Černe Ocijeni nas:
(4/5)
Proizvod:
Universal Remote Control MX-3000i baterija (2100 mAh 3.7 V)
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.