Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Notebook baterije & AC adapteri / punjači

Vaš laptop ili prijenosno računalo više ne funkcionira ispravno ili radi samo kada je priključen na struju? Baterija je vjerojatno istrošena i treba je zamijeniti. Bez obzira koristite li prijenosno računalo privatno ili za posao, prijenosno računalo s dugim vijekom trajanja baterije neophodno je za svakodnevno korištenje. Naručite novu bateriju i produžite radni vijek prijenosnog računala. Nudimo široku paletu baterija, adaptera i drugih dijelova po konkurentnim cijenama. Ovi dijelovi su pogodni za laptope i prijenosna računala marki Acer, Apple, Asus, Lenovo i Dell. Ne možete pronaći bateriju ili adapter koji tražite? Obratite se našoj službi za korisnike, oni će vam rado pomoći.

Bez obzira koristite li prijenosno računalo privatno ili za posao, prijenosno računalo s dugim vijekom trajanja baterije neophodno je za svakodnevno korištenje. Naručite novu bateriju i produžite radni vijek prijenosnog računala. Nudimo široku paletu baterija, adaptera i drugih dijelova po konkurentnim cijenama. Ovi dijelovi su pogodni za laptope i prijenosna računala marki Acer, Apple, Asus, Lenovo i Dell. Ne možete pronaći bateriju ili adapter koji tražite? Obratite se našoj službi za korisnike, oni će vam rado pomoći.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

DAMIR MATKOVIĆ Ocijeni nas:
(4/5)
Proizvod:
Acer Aspire V15 Nitro baterija (4600 mAh 11.4 V)
Izdvojeno:
Usluga izvršena vrlo profesionalno i u kratkom roku
O proizvodu:
Kupljena baterija za Acer V15 nitro radi bez ikakvih problema
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.