Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Električni alat baterije & AC adapteri / punjači

Tražite li bateriju, adapter ili rezervni dio za svoje alate? Tada ste došli na pravo mjesto. Provjerite široku paletu baterija i adaptera prikladnih za marke kao što su Gardena, Makita, Bosch, Robomow i mnoge druge. Šteta je kupovati nove alate ako možete povoljno nadograditi svoju trenutnu opremu. Zbog visoke kvalitete naših baterija vaši električni alati ponovno će funkcionirati kao novi i imat će istu snagu kao nekada.

Provjerite široku paletu baterija i adaptera prikladnih za marke kao što su Gardena, Makita, Bosch, Robomow i mnoge druge. Šteta je kupovati nove alate ako možete povoljno nadograditi svoju trenutnu opremu. Zbog visoke kvalitete naših baterija vaši električni alati ponovno će funkcionirati kao novi i imat će istu snagu kao nekada.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Recenzija

Igor Škerl Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Black & Decker HP122K baterija (3000 mAh 12 V, Crna)
O proizvodu:
Kvalitetan proizvod.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.