Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Dron baterije & AC adapteri / punjači

Dronovi s kamerom postali su dio svijeta fotografije i videografije. Ako posjedujete dron, želite da može letjeti što dulje prije nego što se baterija isprazni. Stoga je važno da kupite visokokvalitetnu bateriju za svoj dron. Ovo je idealno kada ste na putu dulje vrijeme i nemate mogućnost napuniti dron. Također je dobro uvijek imati pri ruci rezervnu bateriju, što znači da možete brzo zamijeniti baterije i nastaviti letjeti. Naše baterije su posebno razvijene kako bi se postigle najbolje performanse vašeg drona. Prodajemo baterije prikladne za marke kao što su Blade, DJI, Phantom i Parrot.

Ako posjedujete dron, želite da može letjeti što dulje prije nego što se baterija isprazni. Stoga je važno da kupite visokokvalitetnu bateriju za svoj dron. Ovo je idealno kada ste na putu dulje vrijeme i nemate mogućnost napuniti dron. Također je dobro uvijek imati pri ruci rezervnu bateriju, što znači da možete brzo zamijeniti baterije i nastaviti letjeti. Naše baterije su posebno razvijene kako bi se postigle najbolje performanse vašeg drona. Prodajemo baterije prikladne za marke kao što su Blade, DJI, Phantom i Parrot.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

BRANKO GALINEC Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
DJI Mavic Pro baterija (3830 mAh 11.4 V, Crna)
Izdvojeno:
Super Internet trgovina, povoljno, originalno i najbolje. Zahvaljujem na popustima nakon svake kupovine
O proizvodu:
Original ali puno jeftiniji od web trgovine proizvođača
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.