Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kućanski aparat baterije & AC adapteri / punjači

Tražite li novu bateriju za kućanski aparat? Tada ste došli na pravo mjesto. Bez obzira radi li se o usisivaču, termostatu ili alarmnom sustavu, nudimo širok raspon baterija i drugih dijelova za vaše kućanske aparate, kao što su robotske kosilice, otvarači garažnih vrata, računalni skeneri i svjetiljke. Pogodno za marfke kao što su Bosch, Reflecta, Robomow i Inova. Odredite marku i vrstu uređaja i naručite odgovarajući proizvod za svoj uređaj.

Bez obzira radi li se o usisivaču, termostatu ili alarmnom sustavu, nudimo širok raspon baterija i drugih dijelova za vaše kućanske aparate, kao što su robotske kosilice, otvarači garažnih vrata, računalni skeneri i svjetiljke. Pogodno za marfke kao što su Bosch, Reflecta, Robomow i Inova. Odredite marku i vrstu uređaja i naručite odgovarajući proizvod za svoj uređaj.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Nataša Penđer Ocijeni nas:
(4/5)
Proizvod:
Nokia N70 baterija (1200 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Cijenim brzinu isporuke! Cijenim mogućnost komunikacije na Hrvatskom jeziku! Cijenim preglednost i lako snalaženje na Vašoj web stranici! Cijenim povoljne cijene proizvoda koje prodajete! Dobili ste kupca!!
O proizvodu:
Baterija koju sam kupila je OK. Prekratko je koristim da bi mogla dati konačni odgovor. Iskreno pozdravljam. Mrs. Nataš Penđer.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.