Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Bežična bušilica baterije & AC adapteri / punjači

S akumulatorskom bušilicom možete bušiti i stezati vijke. Akumulatorska bušilica koristi bateriju i važno je da je ova baterija dobre kvalitete ako želite da ona traje cijeli dan. Stoga je vrlo važno uzeti u obzir kapacitet baterije. Provjerite našu široku paletu visokokvalitetnih baterija velikog kapaciteta, tako da možete koristiti akumulatorsku bušilicu dulje. Pogodno za marke kao što su Bosch, Makita, Hitachi i DeWalt.

Akumulatorska bušilica koristi bateriju i važno je da je ova baterija dobre kvalitete ako želite da ona traje cijeli dan. Stoga je vrlo važno uzeti u obzir kapacitet baterije. Provjerite našu široku paletu visokokvalitetnih baterija velikog kapaciteta, tako da možete koristiti akumulatorsku bušilicu dulje. Pogodno za marke kao što su Bosch, Makita, Hitachi i DeWalt.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.