Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

UPS (neprekidno napajanje) baterije & AC adapteri / punjači

UPS (Uninterruptible Power Supply - neprekidno napajanje) je uređaj koji omogućuje da računalo nastavi raditi kratko vrijeme nakon što se izgubi primarna energija. U slučaju nestanka struje, UPS može nastaviti napajati uređaj. UPS se može koristiti za mnoge primjene, kao što su podatkovni centri, telekomunikacijske tvrtke ili za medicinsku opremu. UPS je stoga presudan za osiguravanje podataka i može biti od vitalne važnosti u slučaju nužde. Baterija UPS-a stoga uvijek mora biti u vrhunskom stanju. Stoga morate zamijeniti bateriju UPS-a na vrijeme.

U slučaju nestanka struje, UPS može nastaviti napajati uređaj. UPS se može koristiti za mnoge primjene, kao što su podatkovni centri, telekomunikacijske tvrtke ili za medicinsku opremu. UPS je stoga presudan za osiguravanje podataka i može biti od vitalne važnosti u slučaju nužde. Baterija UPS-a stoga uvijek mora biti u vrhunskom stanju. Stoga morate zamijeniti bateriju UPS-a na vrijeme.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Vjekoslav Brajovic Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
BTC-IPA156SL baterija (7300 mAh 3.8 V)
Izdvojeno:
Sve je u najboljem redu, od narudžbe, plaćanja do isporuke.
O proizvodu:
Baterije su izvrsne.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.