Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Dell

Baterije za Dell prijenosno računalo

Prazni li se baterija vašeg Dell prijenosnog računala sve brže i brže? Nažalost, kapacitet starijih baterija se smanjuje nakon nekog vremena i one se sve brže prazne. Kada kupujete novu bateriju za prijenosno računalo, važno je paziti na napon, kapacitet i oblik baterije - ona mora odgovarati originalnoj bateriji za prijenosno računalo Dell. Naše baterije za Dell prijenosna računala omogućit će da vaše računalo ponovno radi kao novo. Dell-ova inovativna prijenosna računala već su godinama ime kućanstva, kako u tehnološkom tako i u korporativnom svijetu. Postoje različite vrste Dell prijenosnih modela, prilagođene svim potrebama. Na primjer, postoje Dell-ova prijenosna računala s moćnim procesorom koji su prikladniji za igranje ili korištenje softvera za uređivanje videa i fotografija. Osim toga, tu su i lagani i kompaktni modeli koji su savršeni za putovanja. Odaberite odgovarajuću bateriju za svoj Dell laptop.

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Dolores Zorić Orlić Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Dell Studio 1555 baterija (4400 mAh 11.1 V)
Izdvojeno:
Kad kupujem od vas,uvijek dobijem vrhunsko i novo.A najviše cijenim sigurnos s vama,jer pratite pošiljku i obaviještavate kupca o svemu što se zbiva.Ako treba i više puta,dok se ne uvjerite da je kupac dobio proizvod. Hvala vam,i uvijek ću kupovati od vas.
O proizvodu:
Kupila sam već bar 5 baterija od vas,i nikad nije bilo problema,sve je bilo u redu. Vrlo zadovoljna.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.