Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Stereo radio baterije & AC adapteri / punjači

Kada imate dvosmjerni radio ili voki-toki, možete komunicirati sigurno i neometano gdje god se nalazili. Nudimo širok izbor baterija, adaptera i ostalih dijelova za dvosmjerne radio uređaje, prikladne za marke kao što su Alinco, Cobra, Kenwood i Motorola. Kvaliteta naših baterija osigurava da komunikacija s vašim voki-tokijem uvijek teče glatko. Također je dobro uz sebe imati rezervnu bateriju za vaš voki-toki, kada nemate priliku da je napunite.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Zoran Stanković Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Motorola Talkabout T5950 baterija (700 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
BatteryUpgrade je moj glavni favorit za nabavu baterija. BatteryUpgrade is my main favorite for the supply of batteries. I like it because they care about the opinions and satisfaction of customers.
O proizvodu:
Jako sam zadovoljan proizvodima koje sam kupio od BatteryUpgrade. I dalje ću biti Vaš kupac. I am very pleased with the products I purchased from BatteryUpgrade. I will continue to be your customer.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.