Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Printer baterije & AC adapteri / punjači

Tražite li zamjensku ili rezervnu bateriju za prijenosni pisač? Bilo da ste kupili pisač za kućnu uporabu ili za ured, važno je da vaš pisač ima dobru bateriju. To će vam omogućiti da koristite pisač bilo gdje bez potrebe da ga napunite. Naše baterije za pisače pružaju najbolje performanse po nenadmašnim cijenama. Na taj način možete produljiti vijek trajanja pisača. Provjerite u nastavku našu široku paletu baterija i drugih dijelova prikladnih za pisače marki kao što su Brother, Canon, Dymo i HP.

To će vam omogućiti da koristite pisač bilo gdje bez potrebe da ga napunite. Naše baterije za pisače pružaju najbolje performanse po nenadmašnim cijenama. Na taj način možete produljiti vijek trajanja pisača. Provjerite u nastavku našu široku paletu baterija i drugih dijelova prikladnih za pisače marki kao što su Brother, Canon, Dymo i HP.

Pretražite sve proizvođače niže

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Recenzija

MARIJA MAVRINAC Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
Olympus C-760 Ultra Zoom baterija (1090 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Vaša stranica mi se jako sviđa jer je jednostavna pregledna i na njoj se lako snalaziti.
O proizvodu:
Baterija za Notebook Toshiba me je iznenadila bolja je od očekivane. Baterija za digitalni foto aparat je također u redu.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.