Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

BatteryUpgrade.com.hr Recenzije

Sljedeći korisnici dijele svoje iskustvo nadogradnjom baterija s nama:

Stein-Tore Windsrygg iz Norveška Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Er fornøyd med at dere ryddet opp og sendte med et nytt batteri som jeg har motat nå,siden det første ikke kom frem.
O proizvodu:
Er verdig fornøyd med batteriet fra dere,det innfridde 100%
DUCROT Lionel iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
1800 mAh baterija
Izdvojeno:
shipping a bit long, but the battery is installed now
O proizvodu:
battery fits perfectly and was easy to replace myself with tools includes, good price too, battery works well and the iPhone 6 is as brand new now
Alison Frankland iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
BTC-BQC2SL baterija (240 mAh)
Izdvojeno:
Great value, quick delivery .
O proizvodu:
Battery’s for two of my watches , worked perfectly. Thank you
Vladimír Béreš iz Slovacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-11-2019
Proizvod:
Dyson 2800 mAh baterija (Siva, Originalna)
Patrick Vanhuffelen iz Belgija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-11-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija
Izdvojeno:
Grand choix de matériaux.
O proizvodu:
Produit conforme à mes attentes Merci.
GREG HINDS iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Easy to deal with and communicated well.
O proizvodu:
Seems to be as good as the original
Frau Franziska Thater iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2019
Proizvod:
6900 mAh baterija (Bijela)
Izdvojeno:
Bis jetzt kann ich nur gutes sagen. WEiter so.
O proizvodu:
Wir sind sehr zufrieden und haben die gekaufte Batterie bereits in Gebrauch.
Lloyd Wilson iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Great service and reasonable delivery time.
O proizvodu:
Works just like the original battery.
paul kindiak iz Kanada Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
1180 mAh baterija
Izdvojeno:
The order took a bit longer to receive than expected.
O proizvodu:
appears to be good but haven't used them yeat.
Steve Henzen iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
3830 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Kommunikation war korrekt und zeitnah.
O proizvodu:
Die Qualität kann ich noch nicht beurteilen, da ich die Akkus noch nicht verwendet habe.
Erik Klemmestad iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
05-11-2019
Proizvod:
Varta 1x SR521SW U obliku kovanice
Erik Klemmestad iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
05-11-2019
Proizvod:
Varta 1x SR521SW U obliku kovanice
Erik Klemmestad iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
05-11-2019
Proizvod:
Varta 1x SR521SW U obliku kovanice
Pertti Koivusalo iz Finska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (3000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Toimi odotusten mukaisesti.
O proizvodu:
Asiallisia ja näyttää laadukkailta, vaatii pidemmän käyttökokemuksen jotta voi arvioida teknisen laadun
Richard Džavoronok iz Slovacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija (Plava)
PAOLO CARLUCCI iz Italija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
5800 mAh baterija
Izdvojeno:
First time with batteryupgrade. Full positive impressions for the quality of material and for their after sale.
O proizvodu:
I returned the item immediately after the delivery so I can’t express a feedback.
Julie Smith iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Wojciech Wieczorkowski iz Poljska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-11-2019
Proizvod:
1530 mAh baterija
Izdvojeno:
solidna firma
O proizvodu:
bardzo dobra bateria
Svein Erik Isachsen iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
8600 mAh baterija
Izdvojeno:
Grei hjemmeside, ingen vanskelighet å finne rett produkt
O proizvodu:
Produktet er i henhold til spec. Var riktig tilpasset min Mac.
Fredrik Flink iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
4000 mAh baterija
Izdvojeno:
Lätt hemsida att hitta vad man söker
O proizvodu:
Klockrena batterier
Rob Tilney iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
450 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Seems very direct and efficient.
O proizvodu:
Very satisfied thanks. I was particularly pleased with the reassurance that the battery would be fresh.
Marcel Menig iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-10-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Ich muss wirklich sagen:ein super toller Service!!
O proizvodu:
Den AKku konnte ich leider nicht zurücksenden, da die CH-Post dies wegen Explosionsgefahr im FLugzeug nicht zustellen darf! Trotzdem wurde mir Betrag züruckbezahlt! TOP!!!!
Oddvar Zahl Husby iz Norveška Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-11-2019
Proizvod:
65W AC adapter / punjač (19V, 3.42A)
Izdvojeno:
Rask levering.
O proizvodu:
Har så langt virket bra.
Romans Korsaks iz Latvija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-11-2019
Proizvod:
2500 mAh baterija
Wilfried- Pfeiffer iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
680 mAh baterija
Izdvojeno:
Schnelle Lieferung Akku arbeitet zu meiner vollsten Zufriedenheit.Vielen Dank
Marcel Deltenre iz Belgija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-11-2019
Proizvod:
1000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Conforme à mes attentes.
Elmar Rakel iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
Alles prima.
O proizvodu:
Gute Ware. Hält was sie verspricht.
Reijo Vuoriheimo iz Finska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
1100 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Kaikki toimi erittäin hyvin. Tuote saapui lyhyellä toimitusajalla suoraan postilaatikkoon.
O proizvodu:
Tuote vaikuttaa laadukkaalta, vaikka sitä vähän epäilin johtuen edulliseta hinnasta.
robert fauser iz Kanada Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-11-2019
Proizvod:
BTC-SMR760SH baterija (350 mAh, Crna)
O proizvodu:
working well. good product
Peter Kruithof iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-11-2019
Proizvod:
BTC-SMI950BL baterija (5200 mAh, Crna)
Izdvojeno:
Great service
O proizvodu:
When I received the battery I saw it was twice the thickness of my old battery and thought that it would not fit into my phone because the cover would not fit over the battery. Then to my surprise there was a cover supplied which was deeper and would go over the battery and fitted my phone perfectly. Thanks Battery upgrade great service
Per Andreas Osnes iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
1030 mAh baterija
Izdvojeno:
Rask og enkel ekspidering
O proizvodu:
ingen kommentar
eduarado capablanca viscart iz Španjolska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
3500 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Seriedad en en sus consultas
O proizvodu:
Buena calidad
KEVIN MAXFIELD iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija
Izdvojeno:
easy to order and prompt delivery
O proizvodu:
top product
Tulvo Ostra iz Estonija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
2800 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Good e-shop
O proizvodu:
I'm satisfied
David Bunnell iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Great variety of stock
O proizvodu:
The items I wanted were delivered in good time
Richard Greager iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
BTC-NP70FU baterija (1150 mAh)
Izdvojeno:
Great service. Thanks
Kim Karlsson iz Švedska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (4000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Bra
O proizvodu:
Bra information om batteriet samt bra leverans
Hans-Rudolf Baettig iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
BTC-BK1 baterija (770 mAh)
Izdvojeno:
Der Batterie-Kauf hat sich gut abgespielt. Lieferung war etwas langatmig. Information über Bestellungsablauf sehr gut.
O proizvodu:
Die erhaltene Sony-Batterie entspricht der Bestellung und ist oK.
Marc Bigler iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
2900 mAh baterija
Izdvojeno:
Très bon service. La commande est arrivée et le produit de bonne qualité.
Lars Kullberg iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
Varta 19000 mAh baterija (Originalna)
Pierre Pivet iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Rex Roby iz Sjedinjene Americke Države Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
750 mAh baterija
Izdvojeno:
So far I’m pleased. They had the battery I needed at a good price
O proizvodu:
So far so good. Pleased with the performance of the battery at this time. Hopes it last. Thanks
Jean-Pierre Chatel iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
3500 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Un bon accueil,un grand choix, une livraison rapide, le pied, quoi ! Joyeux Noël à toute l'équipe ! Cordialement bipbip60.
O proizvodu:
Je reste près d'une semaine sans recharger mon smartphone, c'est extra ! En plus, une coque plus épaisse m'a été livrée ! ( Nécessaire, vu l'épaisseur de la batterie )
Ian Johnstone iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
Ordered a replacement battery for my d800 camera, easy to use ordering system
O proizvodu:
The battery for my D800 camera has been in service daily since purchase and has not given any cause for concern, delivered as promised.
Erich Swoboda iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
1300 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Gute Batteriequalität, guter Preis. Da die Batterien nach Bestellung erst neu hergestellt werden, dauert die Lieferung naturgemäß länger. Aber es zahlt sich aus, da wie schon erwähnt, die Qualität der Accus hervorragend sind.
Pierre Bisang iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
Varta 2x LR44 Klasična baterija
Izdvojeno:
100% satisfait
O proizvodu:
Je ne peu que recommander.
Pierre Bisang iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
Varta 2x LR44 Klasična baterija
Izdvojeno:
100% satisfait
O proizvodu:
Je ne peu que recommander.
Eric Moyce iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
1150 mAh baterija
Elena Nosova iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2019
Proizvod:
1800 mAh baterija
Izdvojeno:
Sono soddisfatta del servizio. Corretti e cordiali. Ho già fatto tre acquisti. Tutto bene.
O proizvodu:
Batteria per Wiko e funziona bene. Arrivata in tempo indicato. Grazie
REGIS BERDAT iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
BTC-NK225XL baterija (1200 mAh)
Izdvojeno:
Heureux d'avoir trouvé une batterie pour un ancien téléphone Nokia mobile ainsi évitant un gaspillage et protection de la nature.
O proizvodu:
Batterie fonctionnelle et fiable tel qu'attendu.
DEREK SIMMANS iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
4000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Very good service. No problems would recommend to anyone.
O proizvodu:
Very good since batteries of this type from a DIFFERENT supplier was not as reliable.
Cees Besems iz Nizozemska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija
Ján Sokolík iz Slovacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2019
Proizvod:
3200 mAh baterija
Izdvojeno:
Široký výber, našiel som čo som potreboval
O proizvodu:
Batéria mi prišla v poriadku, funguje výborne
Michael Paatz iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija (Siva)
Izdvojeno:
schnelle Lieferung, gern mal wieder
O proizvodu:
mit Produkt sehr zufrieden
Michael Paatz iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija (Siva)
Izdvojeno:
schnelle Lieferung, gern mal wieder
O proizvodu:
mit Produkt sehr zufrieden
micheline vivarelli iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Service excellent
O proizvodu:
Produit conforme et de qualité
Cláudia Santos iz Portugal Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
1250 mAh baterija
Izdvojeno:
Dentro das expectativas.
O proizvodu:
Funciona.
Kis Gyorgy iz Mađarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
950 mAh baterija
Izdvojeno:
Remek kínálattal rendelkező cég aki a webáruházat is megbízhatóan működteti.
O proizvodu:
Pont erre volt szükségem és tökéletesen működik.
Gerry Closs iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
BTC-UBP380TW baterija (600 mAh)
Izdvojeno:
Excellent service!
Flepp Guido iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
6400 mAh baterija
Izdvojeno:
Bin immer zufrieden,es stimmtmit der Ware. Habe nur zuviel gutscheine.
O proizvodu:
Für meine Lieblinge ,typhoon h, das richtige
Michael Reiß iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
einfache Bestellung,schnelle Lieferung,weiter so
Keith Nixon iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
2600 mAh baterija
Izdvojeno:
Very pleased with service in all respects.
O proizvodu:
Very pleased with purchase in all respects.
Daniel Blaser iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
2500 mAh baterija
Izdvojeno:
Einfacher Bestellvorgang. Schnell geliefert. Kann und werde ich weiterempfehlen.
Michael Coleman iz Irska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
2800 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Easy to do business with
O proizvodu:
Perfect
Jeann Loisel iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2019
Proizvod:
1750 mAh baterija
Izdvojeno:
Aucun souci service impeccable
roger millet iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
5600 mAh baterija
Izdvojeno:
20/20 produit tres tres bien
O proizvodu:
tres bien service au top
Marko Mäkelä iz Finska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija
Izdvojeno:
Kiitokset! Palvelu toimi hyvin ja toimitus oli nopeaa. Hyvää syksyn jatkoa!
JEFFREY STOCK iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-11-2019
Proizvod:
800 mAh baterija
Izdvojeno:
First rate list of battery options to choose from
O proizvodu:
Does what says on the tin
Ansgar Trabusch iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
5.04W punjač za baterije (8.4V, 0.6A)
Izdvojeno:
Im Urlaub merkte ich, das ein Akku-Ladegerät zuHause geblieben war, bei Batterie-Upgrade bestellt und nach 3 Tagen das Ersatzgerät erhalten. Die Camera konnte dann im Urlaub weiterbenutzt werden. Schneller Liefer-Service!!!
O proizvodu:
Das Gerät entspricht voll den Erwartungen
GILLES LAGRANGE iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-11-2019
Proizvod:
800 mAh baterija
Armin Türk iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
5600 mAh baterija
Jeannette Dr. Förster iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-11-2019
Proizvod:
700 mAh baterija (Zelena)
Richard Greager iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-10-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Hans-Dieter Rose iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-10-2019
Proizvod:
1050 mAh baterija
Miloš Šiška iz Ceska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-11-2019
Proizvod:
2x 9V Klasična baterija (500 mAh, USB Punjiva)
O proizvodu:
Netušil jsem, že existuje 9V baterie s nabíjením přes microUSB. Není potřeba drahé nabíječky, které danou baterii nabíjí přes 15 hodin. Přes microUSB kabel je nabitá během několika hodin a vydrží velmi dlouho.
Richard Rene Joys iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
16-11-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija
O proizvodu:
fungerte slik det var ment . batteriet var helt ok.
richard cassell iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
08-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Robert Thurnherr iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
4250 mAh baterija
O proizvodu:
Funktioniert einwandfrei frei
Rudolf Hanhart iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Schnelle korrekte Abwicklung. Ich kann BatteryChampion mit gutem Gewissen weiterempfehlen
O proizvodu:
Die Batterien entsprachen dem Beschrieb und passten zu meinem Gerät.
Cedrine Zanitti iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-11-2019
Proizvod:
Acer BO-ACER-KT.00403.032 baterija (3230 mAh, Crna, Originalna)
Izdvojeno:
Alles hat gut und unkompliziert geklappt. Das Produkt ist schnell angekommen.
Bjarne Jakobsen iz Danska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
BTC-PRD8330 baterija (1250 mAh)
Secondo Parigi iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
680 mAh baterija
Izdvojeno:
ottimo!!
O proizvodu:
funziona a meraviglia,grazie!!
Jarkko Koykka iz Finska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
BTC-LOH880RC baterija (950 mAh)
Izdvojeno:
Hyvä palvelu.
O proizvodu:
Tuote on juuri se, mitä halusinkin.
Svein Morten Kristiansen iz Norveška Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-10-2019
Proizvod:
Nitecore 1x RCR123A Klasična baterija
Izdvojeno:
Rask levering, og god oppfølging av ordre!
O proizvodu:
Gode batterier, og ikke minst, de varer bra lenge.
Peter Stoll iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
BTE-BOS-12_3000_LI-ION baterija (3000 mAh, Crna)
Jason Hale iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
BTC-NK5CTSL baterija (1000 mAh)
Curd Hablützel iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
BTC-BN1 baterija (630 mAh)
Izdvojeno:
Ich habe mit Battery Upgrade nur gute Erfahrungen gemacht.
O proizvodu:
Das Produkt entsprach genau meinen Erwartungen.
Matthew Doughty iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-11-2019
Proizvod:
3400 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Great quick service.
O proizvodu:
Arrived on time. Worked perfectly
Apostol Cristian iz Romania Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
BTC-OT880SL baterija (800 mAh)
Izdvojeno:
Disponibilitate, profesionism și seriozitate !
O proizvodu:
Foarte mulțumit !
Werner Bucher iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-11-2019
Proizvod:
700 mAh baterija
Izdvojeno:
Hat gut funktioniert
O proizvodu:
passt
Obogeanu Radu George iz Romania Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-09-2019
Proizvod:
5050 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
O gama foarte variata de produse si o echipa suport profesionista cu reactie rapida
O proizvodu:
Bateria este conforma cu specificatia
Pascal BOBÉE iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
BTC-CMA150MD baterija (2000 mAh)
Marc Loosli iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
1800 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Hat bestens geklappt.
Gunilla Grönberg iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-11-2019
Proizvod:
BTC-SMF400XL baterija (950 mAh)
Izdvojeno:
Mycket bra service och snabb leverans. Jag blev positivt överraskad då det strulade vid första försöket att beställa varan och då blev jag till min förvåning kontaktad av Er och erbjuden hjälp. Det kallar jag SERVICE!!!
O proizvodu:
Kanonbra
Στεφανος Χατζηπαπας iz Grcka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-11-2019
Proizvod:
3100 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Είμαι ικανοποιημένος. Η παραγγελια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα.Παρελαβα την μπαταρια για το drone μου στην ώρα της
O proizvodu:
Κανένα πρόβλημα για την μπαταρια που παρηγγειλα δουλευει αψογα
Anthony Luçon iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-11-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (4000 mAh, Punjiva)
Volker Emrich iz Njemacka Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
15-11-2019
Proizvod:
3300 mAh baterija (Tamnosiva)
Stuart Hopkinson iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
5200 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
First place to go for batteries
O proizvodu:
Excellent
Yvan Baune iz Belgija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-10-2019
Proizvod:
BTC-ERM15XL baterija (1550 mAh)
Izdvojeno:
Service rapide, marchandise très bien emballée.
O proizvodu:
Produit d'excellente qualité équivalente à la batterie d'origine.
Siegfried Friedl iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-11-2019
Proizvod:
6000 mAh baterija
Izdvojeno:
Alles Bestens !

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Prednosti stranice BatteryUpgrade.com.hr

  • Više od 1.000.000 klijenata
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Najniže cijene
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.