Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

BatteryUpgrade.com.hr Recenzije

Sljedeći korisnici dijele svoje iskustvo nadogradnjom baterija s nama:

Steve Henzen iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
3830 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Kommunikation war korrekt und zeitnah.
O proizvodu:
Die Qualität kann ich noch nicht beurteilen, da ich die Akkus noch nicht verwendet habe.
paul kindiak iz Kanada Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
1180 mAh baterija
Izdvojeno:
The order took a bit longer to receive than expected.
O proizvodu:
appears to be good but haven't used them yeat.
Richard Džavoronok iz Slovacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-11-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija (Plava)
PAOLO CARLUCCI iz Italija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
5800 mAh baterija
Izdvojeno:
First time with batteryupgrade. Full positive impressions for the quality of material and for their after sale.
O proizvodu:
I returned the item immediately after the delivery so I can’t express a feedback.
Marcel Menig iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-10-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Ich muss wirklich sagen:ein super toller Service!!
O proizvodu:
Den AKku konnte ich leider nicht zurücksenden, da die CH-Post dies wegen Explosionsgefahr im FLugzeug nicht zustellen darf! Trotzdem wurde mir Betrag züruckbezahlt! TOP!!!!
Richard Greager iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
BTC-NP70FU baterija (1150 mAh)
Izdvojeno:
Great service. Thanks
Hans-Dieter Rose iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-10-2019
Proizvod:
1050 mAh baterija
Richard Greager iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-10-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Svein Morten Kristiansen iz Norveška Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-10-2019
Proizvod:
Nitecore 1x RCR123A Klasična baterija
Izdvojeno:
Rask levering, og god oppfølging av ordre!
O proizvodu:
Gode batterier, og ikke minst, de varer bra lenge.
Robert Thurnherr iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
4250 mAh baterija
O proizvodu:
Funktioniert einwandfrei frei
Obogeanu Radu George iz Romania Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-09-2019
Proizvod:
5050 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
O gama foarte variata de produse si o echipa suport profesionista cu reactie rapida
O proizvodu:
Bateria este conforma cu specificatia
Yvan Baune iz Belgija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-10-2019
Proizvod:
BTC-ERM15XL baterija (1550 mAh)
Izdvojeno:
Service rapide, marchandise très bien emballée.
O proizvodu:
Produit d'excellente qualité équivalente à la batterie d'origine.
Stuart Hopkinson iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
5200 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
First place to go for batteries
O proizvodu:
Excellent
Roy Willy Jenssen iz Norveška Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Seriøst firma
O proizvodu:
Som forventet.
sbircea elviss iz Romania Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
buna
O proizvodu:
de calitate
Peter Appelgren iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
Duracell 12x AAA Klasična baterija
James Rowe iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
950 mAh baterija
Izdvojeno:
It's great to be able to order online when you get a problem, it saves a lot of running about looking for what you need, it has saved me pounds in Travel & Car Parking, plus 4 Hours of my time. I had very good service from Battery upgrade
O proizvodu:
Good service & Friendly Staff, I will be back when I need something from Battery Upgrade
David Beasley iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
1200 mAh baterija
Izdvojeno:
Product as advertised and arrived on time
Juan Antonio Maestro Dulay iz Španjolska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
950 mAh baterija
Izdvojeno:
Rápidos y con buena información de sus productos.
Frederic CLAEYMAN iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija
Izdvojeno:
Produit conforme et adapté à mon appareil. Attention au délai minimum d'une semaine pour la livraison.
O proizvodu:
Emballage neuf et batterie qui fonctionne parfaitement.
Daniela Born iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-10-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija
Izdvojeno:
Rasche Lieferung.
Ricardo Sardo iz Portugal Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-09-2019
Proizvod:
3200 mAh baterija
Izdvojeno:
Foi uma boa experiência ter comprado através do vosso website.
O proizvodu:
A bateria funciona na perfeição.
Hans Wellner iz Švedska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
3400 mAh baterija (Crna)
Pia Gärtner-Wiederkehr iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
3300 mAh baterija
Izdvojeno:
Ich habe die bestellte Ware innert kurzer Zeit erhalten und bin zufrieden.
O proizvodu:
Das Produkt entspricht genau meiner Bestellung und ist einwandfrei und korrekt.
Joachim Uhlmann iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Schnell und unkompliziert.
O proizvodu:
Akku entspricht der Beschreibung und passt einwandfrei.
Dre Duff iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-09-2019
Proizvod:
3400 mAh baterija (Bijela)
Izdvojeno:
Very happy with the purchase, will definitely use you guys again in regards to any Battery purchase.
O proizvodu:
Very Pleased with the product.
Tom Hand iz Irska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-10-2019
Proizvod:
1900 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Very Good to deal with
O proizvodu:
The Iphone 6S XL battery is excellent. Even better than the original Apple battery. Lasts all day and no conflict with the software or with the phone crashing. Takes a little longer to charge but that’s ok because It lasts longer. This battery has given a new lease of life to my IPhone. Highly recommend it.
Martin Nelissen iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
17-10-2019
Proizvod:
2800 mAh baterija (Siva)
Izdvojeno:
Satisfied with everything,delivery etc. about 2 weeks after ordering.Price was good.
O proizvodu:
Very happy with product sofar, it"s holds the power very well.
Anders Lindqvist iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (4000 mAh, Punjiva)
Peter Welsch iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
7800 mAh baterija (Crna)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΗΜΙΣΗΣ iz Grcka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
895 mAh baterija
Zsuzsanna Bozsó iz Mađarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
2600 mAh baterija
GUSTAVO SANCHEZ ARES iz Španjolska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Muy fiables, trato perfecto y producto de buena calidad, recomendables 100 x100
O proizvodu:
Producto de buena calidad y de fiar, muy bueno
Franz Arnet iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
600 mAh baterija
Izdvojeno:
Die beiden bestellten Batterieen funktionieren einwandfrei. Danke für den speditiven Service.
Bruce Falconer iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-10-2019
Proizvod:
1100 mAh baterija
Izdvojeno:
Great servive
O proizvodu:
Good quality
martin van bellen iz Nizozemska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
24-10-2019
Proizvod:
BTC-CRT550XL baterija (4000 mAh, Crna)
Izdvojeno:
snel en goed geleverd
O proizvodu:
goed
António Rodrigues iz Portugal Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
1900 mAh baterija (Crna, NFC)
Herbert Windisch iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
1400 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Lieferung wie angegeben pünktlich
O proizvodu:
Akku am 12.9.2019 erhalten und am 13.9.2019 in meinen Archos gemini 402 eingebaut, aufgeladen und wieder in Betrieb genommen. Alles bestens!
Timo Eloranta iz Finska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
2x 4/5 AA Klasična baterija s jezičcima za lemljenje (1500 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Kohtuulllisen nopea toimitus
O proizvodu:
laadukkaita akkuja
Susan Shukman iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-10-2019
Proizvod:
BTC-DML800PW baterija (2000 mAh)
Izdvojeno:
changed my order and made a fresh order which I have received thank you.
O proizvodu:
as expected
christian moles iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
470 mAh baterija
Izdvojeno:
produit de tres bonne qualite
O proizvodu:
service rapide deux achat pas de surprise sa marche tres bien a une prochaine fois
Laurence Bond iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
BTC-BCG10 baterija (890 mAh)
Izdvojeno:
Efficient and punctial
O proizvodu:
Totally satisfied
Iltaf Hussain iz Norveška Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
750 mAh baterija
Jocelyn Atkinson iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
BTC-DYC161VX baterija (2000 mAh)
Izdvojeno:
A problem with the product I ordered could not be sent to New Zealand was resolved quickly and a refund in price difference was issued. Very satisfied customer.
O proizvodu:
Performs very well.
Viliam Pavelka iz Slovacka Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
BTC-LKC550SL baterija (800 mAh)
Izdvojeno:
Dlhý čas dodania viac ako 2 týždne,inak batéria došla v poriadku.Prekvapilo ma že obalka s batériou bola iba vhodená do mojej schránky a nebola dodana osobne kurierom s pozdravom Pavelka
O proizvodu:
Zatiaľ bez pripomienok.
Cornelius Schaufelberger iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Sind froh um Ihre Diensleistung... SUPER bis zum nächsten Mal
Carol Dunstone iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
BTC-PBA700SL baterija (700 mAh, Zelena)
Izdvojeno:
Easy to use website and a seamless checkout process
O proizvodu:
Perfect! Exactly what we needed.
joan delos iz Španjolska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija s jezičcima za lemljenje (3000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
proceso de compra fácil
O proizvodu:
perfecto
Elisabeth Bonelli iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
2600 mAh baterija
Izdvojeno:
Schnell, günstig, einfach/übersichtlich zu bestellen, perfekt@
O proizvodu:
Der Akku meines sehr alten - aber sehr praktischen - TomTom war kaputt, bei BatteryUpgrade schnell gefunden, Gerät funktioniert wie eh und je!
Valdas Ambraziunas iz Litvanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
BTC-GMF300SH baterija (300 mAh, Crna)
Izdvojeno:
Uzsakiau, palaukiau, gavau. Viskas kaip vaistinėje
O proizvodu:
Veikia
Greg Lewthwaite iz Finska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
BTC-DBL20 baterija (700 mAh)
Pedro Coelho iz Portugal Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Paul Jenewein iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
1000 mAh baterija
O proizvodu:
Akku für TomTom Navi-Gerät wurde prompt geliefert und funktioniert einwandfrei.
Hugo Doenz iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-10-2019
Proizvod:
BTC-AM1175NB baterija (5800 mAh, Srebrna)
Izdvojeno:
Bestellung und Lieferung haben gut funktioniert.
O proizvodu:
Das Apple-Substitut tut seine Dienste wie gewünscht.
Neil Stevenson iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-09-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
Easy to deal with
O proizvodu:
Completely fitted my requirements
Jocelyn Van Berlo iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
720 mAh baterija
Izdvojeno:
Great firm to deal with. Good service and communication. Product arrived when you said it would.
O proizvodu:
I couldn't find a battery for my older camera. As the camera was still good and took great pictures I was disappointed that I would have to purchase a new one, until I found your website. You saved the day, and I lot of money, not having to buy a new camera.
Lars Planefeldt iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
6400 mAh baterija
Jean Moor iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
1200 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Very good.
O proizvodu:
I purchased two batteries for my and my partner's 20 year old Nokia 3210 mobiles (which do not get used very much) and I am hoping they will last forever! Holding charge well so far, time will tell.
herve boitel iz Belgija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
2760 mAh baterija (Crna)
FRANTESCU sorin iz Romania Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
1100 mAh baterija
Izdvojeno:
LOCUL IN CARE AM GASIT CE IMI TREBUIA BATERIE PENTRU GPS CU EXPLICATII CLARE
O proizvodu:
DEOCAMDATA MERGE DAR CIND VOM SCAPA VREODATA DE PRODUSELE CHINEZESTI?
Timo Tamminen iz Finska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
31-10-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija s jezičcima za lemljenje (3000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Helppo ostaa. Hyvä valikoima.
O proizvodu:
Hyvä akku.
erich birnbauer iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
hat alles geklappt, wie es sich gehört
O proizvodu:
akkus kann man erst später beurteilen
Bruno Kuster iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
1200 mAh baterija
Izdvojeno:
Genial, für mein Fahrradnavigationsgerät Garmin Edge bekam ich bei Battery Upgrade einen neuen Akku. Die Leistung mit dem neuen Akku entspricht ungefähr einem neuen Gerät. Lieferung alles TOP! Danke
Alain Debétaz iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
2x 2/3 AAA Klasična baterija (350 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Livraison peu rapide !
O proizvodu:
Conforme au produit commandé.
Marek Klimo iz Ceska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Paul Collier iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
David Gibson iz Novi Zeland Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
3400 mAh baterija (Plava)
Izdvojeno:
Postage takes about three weeks.
O proizvodu:
Great product works perfectly.
Daniel Vin iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
BTC-VBD140 baterija (1440 mAh, Siva)
Daniel Maurin iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
2500 mAh baterija
Andrea Andersson iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
BTC-RX3000SL baterija (1400 mAh, Crna)
Izdvojeno:
Jättebra produkter till humana priser .
Leopold Bednařík iz Ceska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
2x 4/5 AA Klasična baterija s jezičcima za lemljenje (1500 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Všechno tip ťop
O proizvodu:
100% stav
Nils Karlsson iz Švedska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
2500 mAh baterija (Crna)
O proizvodu:
Ej monterad ännu.
Gerry Benjamin iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-10-2019
Proizvod:
BTC-FKT500SL baterija (700 mAh, Zelena)
Izdvojeno:
A very quick turnaround from receipt of the order
O proizvodu:
Unfortunately I purchased on behalf of an engineer so could not commenet
Richard Hand iz Irska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
350 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Quick service and good prices
O proizvodu:
Quick and easy to install.Good quality and long battery lifr
Ales Vodicka iz Ceska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
1300 mAh baterija
Izdvojeno:
Dlouhá doba dodání, předpokládám problém přepravní společnosti
Ernst Leonhartsberger iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
1100 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Siehe oben
O proizvodu:
funktioniert bis jetzt
João Rodrigues iz Portugal Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 16340 Klasična baterija (1000 mAh, Punjiva)
Marek Suk iz Ceska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija (Crna)
Vitor Patronilho iz Portugal Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
5000 mAh baterija
O proizvodu:
De qualidade
serge PUND iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
4600 mAh baterija
Izdvojeno:
Site de confiance
O proizvodu:
Aucun soucis avec les différents produits commandés
Gilles Blais iz Kanada Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
BTC-OT880SL baterija (800 mAh)
Lorraine McMorrow iz Irska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
2500 mAh baterija
Izdvojeno:
Easy site to use ease of delivery and battery perfect
MIGUEL HERNANDEZ iz Španjolska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
4000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Muy contento de haber encontrado a esta empresa ya que los productos que venden son de muy buena calidad.
O proizvodu:
estoy muy satisfecho con la compra realizada
Ανατόλι Σταμπολιδης iz Grcka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
600 mAh baterija
Rolf Sprissler iz Njemacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-10-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
schnelle Lieferung
O proizvodu:
schnelle Lieferung
Robert McFarlane iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Excellent service well structured easy to use website.
O proizvodu:
Very impressed to date the upgraded battery we bought is doing exactly what was promised.
Hannu Sarell iz Finska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
15-10-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija
gilles baucher iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
150 mAh baterija
Izdvojeno:
très satisfait de ma commande ,boite sérieuse
O proizvodu:
batterie chargée dès son arrivée ,collier qui sert tous les dimanches sans avoir été rechargé depuis
Antoine Leonardi iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
5200 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Du sérieux commande bien reçue
O proizvodu:
Battery de bonnes qualités rien a signalé
Viviane Mauriès iz Francuska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
90 mAh baterija (Crna)
Serge Comte iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
1100 mAh baterija
Izdvojeno:
Très professionnel
O proizvodu:
Produit conforme à la commande.Livraison rapide
Berangere Flaction iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-10-2019
Proizvod:
3500 mAh baterija
Izdvojeno:
Les produits sont faciles à trouver, propose des alternatives compatibles. Livraison rapide et batterie de bonne qualité. Bravo!
O proizvodu:
Batterie de bonne qualité, bien emballée. Fonctionne parfaitement.
Anton Meier iz Švicarska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-11-2019
Proizvod:
4000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
war etwas erstaunt über die Zoll-Abwicklung und deren Kosten.
O proizvodu:
Akku funktionier gut, besser als Original!
Martin Gurtner iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-10-2019
Proizvod:
4200 mAh baterija (Crna)
Ramin Hazrati iz Austrija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-10-2019
Proizvod:
BTC-ZMF900SL baterija (2000 mAh)
Izdvojeno:
Gefunden, Bestellt, Rasch erhalten
O proizvodu:
Danke der Technischen korrekten Daten war der Akku den ich gesucht habe rasch gefunden ! Es war somit sehr hilfreich die richtige die Batterie zu finden
Geoff Haskett iz Velika Britanija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-10-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
I needed a battery for a device that is no longer produced, so I wasn't very hopeful. I just surfed the web and this site appeared. I ordered and it arrived a few days later just in time for our next trip.
O proizvodu:
Great to have my device operating for much longer. The replacement battery has saved me having to buy a new device!
Stein Arild Gjestemoen iz Norveška Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-10-2019
Proizvod:
1000 mAh baterija
Izdvojeno:
Virker seriøst og greit
O proizvodu:
Som forventet, 100% fornøyd
Mária Gergelyová iz Slovacka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-10-2019
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
Spokojná
O proizvodu:
spokojná s produktom
Guy Montinet iz Francuska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-10-2019
Proizvod:
2920 mAh baterija
Izdvojeno:
Bon matériel livrer rapidement Je recommande
Raffaele Mastrolacasa iz Švicarska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2019
Proizvod:
BTC-PF7217SL baterija (2200 mAh)

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Prednosti stranice BatteryUpgrade.com.hr

  • Više od 1.000.000 klijenata
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Najniže cijene
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bi naša stranica radila ispravno, koristimo kolaèiæe. Prièitajte našu politiku u vezi kolaèiæa. Ako koristite našu internetsku stranicu, pretpostavka je da prihvaæate tu politiku.