Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

BatteryUpgrade.com.hr Recenzije

Sljedeći korisnici dijele svoje iskustvo nadogradnjom baterija s nama:

Slobodan Anicic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-02-2022
Proizvod:
BTC-LPE12MC baterija (650 mAh 7.2 V)
Izdvojeno:
Vrlo poslovno,brz povratni komentar o trazenom artillu
O proizvodu:
Sve ok
DENIS VIDOVIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-03-2022
Proizvod:
3000 mAh 12 V baterija
Darko Hrastovčak iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-03-2022
Proizvod:
BTC-BP512MX baterija (2000 mAh 7.4 V, Siva)
Izdvojeno:
.
O proizvodu:
.
Ivica Botinčan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-03-2022
Proizvod:
3300 mAh 14.4 V baterija
Izdvojeno:
Brza dostava i najpovoljnija cijena
O proizvodu:
Odlican
Dominik Miljak iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
03-03-2022
Proizvod:
4300 mAh 15.4 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Jednostavna i brza kupnja,malo duže čekanje na isporuku ali sve u svemu, preporučujem.
O proizvodu:
Baterija za Asus ROG, zadovojan sam. Kapacitet odličan, jedino konektor teže sjeda. Preporučam...
Radovan Zvorc iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-03-2022
Proizvod:
2000 mAh 6 V baterija
Josip Gull iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-03-2022
Proizvod:
3000 mAh 21.6 V baterija
Izdvojeno:
Stranica pregledna, korektna.
O proizvodu:
Baterija je 35%jeftinija nego u domaćem servisu. Radi punim kapacitetom kao kad smo kupili novi usisavač prije dvije godine.
Krunoslav Stepan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-02-2022
Proizvod:
3000 mAh 10.8 V baterija (Plava)
Petar Turčić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-02-2022
Proizvod:
BTE-ADPT-LI-50B 2.52W punjač za baterije (4.2V, 0.6A)
Petar Turčić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-02-2022
Proizvod:
BTE-ADPT-LI-50B 2.52W punjač za baterije (4.2V, 0.6A)
Matej Viduka iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-02-2022
Proizvod:
BTC-HPR003NB baterija (4000 mAh 11.55 V, Crna)
Branimir Galekovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-01-2022
Proizvod:
8800 mAh 10.8 V baterija
Izdvojeno:
Sve superprofesionalno, vrlo ljubazni agenti
O proizvodu:
Ono što sam tražio točno to sam dobio. Zadovoljan
MLADEN BURSIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-01-2022
Proizvod:
2500 mAh 21.6 V baterija (Crna)
Branimir Galekovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-01-2022
Proizvod:
BTE-HP-CQ14 baterija (4400 mAh 14.8 V, Crna)
Izdvojeno:
Sve vrlo profesionalno i na vrijeme
O proizvodu:
Dobio sam upravo ono što sam tražio
Zdenko Petrović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-11-2021
Proizvod:
6500 mAh 3.8 V baterija (Crna)
Sandi Smoković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-12-2021
Proizvod:
2600 mAh 14.4 V baterija (Plava)
Izdvojeno:
Sve pohvale,
Edo Mikić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-12-2021
Proizvod:
BTC-FNB17TW baterija (1000 mAh 12.0 V, Crna)
Izdvojeno:
sve ok
O proizvodu:
odlično super
andrija panovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-11-2021
Proizvod:
1500 mAh 3.85 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Brza ìšpoŕùķà
O proizvodu:
Đòb
Danilo Peričić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2021
Proizvod:
2200 mAh 18 V baterija
Matyas Kormendy iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2021
Proizvod:
BTC-LVH910XL baterija (3200 mAh 3.85 V, Crna)
O proizvodu:
Sve OK
LJERKA HRŽENJAK-ŠEGO iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-10-2021
Proizvod:
BTC-DEX130NB baterija (5800 mAh 7.4 V)
Izdvojeno:
Detaljim opisom i slikom lako sam pronašla pravu bateriju za svoj lapac, nisam pogriješila iako ima dosta sličnih baterija.
O proizvodu:
Jako sam zadovoljna, moj lapac je opet kao nov.
LJERKA HRŽENJAK-ŠEGO iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-10-2021
Proizvod:
BTC-DEX130NB baterija (5800 mAh 7.4 V)
Izdvojeno:
Detaljim opisom i slikom lako sam pronašla pravu bateriju za svoj lapac, nisam pogriješila iako ima dosta sličnih baterija.
O proizvodu:
Jako sam zadovoljna, moj lapac je opet kao nov.
Iva Međugorac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-11-2021
Proizvod:
HP BO-HP-756746-001 baterija (2550 mAh 14.8 V, Originalna)
Izdvojeno:
Super!
O proizvodu:
Super!
Tonci Ancic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-10-2021
Proizvod:
2200 mAh 7.4 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Sigurno, povoljno!
O proizvodu:
Extra povoljno a radi kao i original!
Dejan Jović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-10-2021
Proizvod:
5850 mAh 7.6 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Jednostavna kupovina
O proizvodu:
Odličan izbor
Edo Mikić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-10-2021
Proizvod:
700 mAh 7.2 V baterija
O proizvodu:
Sve ok
Hrvoje Vukelić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-10-2021
Proizvod:
300 mAh 2.4 V baterija
Branko Petričević iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-07-2021
Proizvod:
2500 mAh 18.5 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Dostava je bila brza i sigurna.
O proizvodu:
Baterije su kvalitetne ali još čekam dijelove sa štampane veze da uspostavim operaciju punjača baterija.
Kalentić Danko iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-07-2021
Proizvod:
6080 mAh 7.4 V baterija
Izdvojeno:
ZADOVOLJAN SAM BRZINOM DOSTAVE I CJENOM PROIZVIDA
Jozo Markić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-07-2021
Proizvod:
BO-BE-BRA-81377206 baterija (1300 mAh 3.7 V)
Branimir Dimitrijevic iz Grcka Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-06-2021
Proizvod:
BTE-DYS-DC58_2800_LI-ION baterija (3000 mAh 21.6 V)
Izdvojeno:
OK.
O proizvodu:
OK.
Oleg Gennadevic Belov iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
21-06-2021
Proizvod:
BOSCH 6000 mAh 18 V baterija (Originalna)
Izdvojeno:
Hvala.
Damir Brezovac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-06-2021
Proizvod:
BTC-FKR800SL baterija (4000 mAh 13.2 V, Crna)
Mario Supanc iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-06-2021
Proizvod:
Dell 2630 mAh 14.8 V baterija (Originalna)
Izdvojeno:
Iauetno dobra usluga. Dostava u kratko vrijeme.
O proizvodu:
Kvalitetan proizvod.
Darko Breberina iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-05-2021
Proizvod:
Saft 2x 1/2 AA Klasična baterija
Darko Breberina iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-05-2021
Proizvod:
BTE-SY-NP-FM50 baterija (1500 mAh 7.4 V)
Zlatko Delistović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-04-2021
Proizvod:
BTC-DEN155NB baterija (3870 mAh 11.1 V)
Izdvojeno:
Zadovoljan sam uslugom i profesionalnim odnosom prema kupcu, kao i brzim odgovorima.
O proizvodu:
Baterija koju sam kupio u potpunosti odgovara po svim karakteristikama originalnoj bateriji.
Zlatko Delistović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-04-2021
Proizvod:
BTC-DEN155NB baterija (3870 mAh 11.1 V)
Izdvojeno:
Zadovoljan sam vašim profesionalnim odnosom prema kupcu i brzim odgovorima.
O proizvodu:
Baterija koju sam kupio u potpunosti odgovara po svim karakteristikama originalnoj bateriji.
Damir Marohnić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
31-03-2021
Proizvod:
BTC-NB11LHC baterija (680 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Nemam posebnih komentara.
O proizvodu:
Proizvod mi izgleda sasvim o.k.
Darko Repovecki iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
01-03-2021
Proizvod:
Samsung Filter za motor filter
Darko Repovecki iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
01-03-2021
Proizvod:
Samsung Filter za motor filter
Damir Mazuranic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-02-2021
Proizvod:
6000 mAh 3.7 V baterija (Plava)
Božena Zečić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-03-2021
Proizvod:
2000 mAh 7.4 V baterija (Crna)
Dean Pelikan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-02-2021
Proizvod:
GP CR123A Klasična baterija (1300 mAh)
Nikola Glavor iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-02-2021
Proizvod:
1050 mAh 3.7 V baterija
Izdvojeno:
U potpunosti zadovolan uslugom. Hvala.
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-12-2020
Proizvod:
3000 mAh 9.6 V baterija
Cvijeto Vukojevic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-12-2020
Proizvod:
3400 mAh 3.85 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Since I buy from you since 2011 I am happy to find you since then to now. Thank you for all. Hope new offer in future. Stay Best buy :)
TOMISLAV SLIEPČEVIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-12-2020
Proizvod:
2000 mAh 11.4 V baterija
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-10-2020
Proizvod:
BTC-MKT105HW baterija (3000 mAh 12 V, Crvena)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-10-2020
Proizvod:
BTC-MKT105HW baterija (3000 mAh 12 V, Crvena)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-10-2020
Proizvod:
BTC-MKT105HW baterija (3000 mAh 12 V, Crvena)
Zeljko Petricevic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-12-2020
Proizvod:
3000 mAh 4.8 V baterija
Izdvojeno:
Jako smo zadovoljni Vašim uslugama.
O proizvodu:
Proizvodi su OK
Mirjana Margetić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-12-2020
Proizvod:
2500 mAh 3.8 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Super,konačno netko tko ima baterije za sve mobitele..
O proizvodu:
Proizvod izvrstan
Romano Herek iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-12-2020
Proizvod:
6000 mAh 3.7 V baterija (Plava)
Izdvojeno:
Super sve
O proizvodu:
Super sve
Kristina Benažić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-11-2020
Proizvod:
3300 mAh 14.4 V baterija
O proizvodu:
Brzo,obzirom na situaciju,kvalitetno,po prihvatljivoj cijeni.
Mario Polanc iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-11-2020
Proizvod:
900 mAh 3.7 V baterija
Izdvojeno:
Brza dostava, precizan opis proizvoda, super usluga
O proizvodu:
Odlične baterije
Dario Rukelj iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-11-2020
Proizvod:
3000 mAh 14.4 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Brza isporuka. Dobri proizvodi. Super zadovoljan
O proizvodu:
Odlicna zamjenska baterija
Zoran Abramovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-10-2020
Proizvod:
3300 mAh 14.4 V baterija
Boro Petrušić iz Slovenija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-10-2020
Proizvod:
BTC-ALK707BL baterija (2000 mAh 7.2 V, Crna)
Izdvojeno:
Dobra cijena vs. kvaliteta, brza dobava!
Davor Gergorić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-10-2020
Proizvod:
2600 mAh 3.85 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Jako sam zadovoljan vašom uslugom i kvalitetom proizvoda.
O proizvodu:
Top kvaliteta. Čak i bolje od originala
Josip Štangl iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-10-2020
Proizvod:
6000 mAh 3.7 V baterija (Plava)
Izdvojeno:
Stranica je super i nisam imao nikakvih problema. Stvarno svaka cast batteryupgrade-u Baterije stizu ravno ocuvane iz tvornica
O proizvodu:
Prozovod je kvalitetan i jako dobar savrseno
Dean Jandrić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-10-2020
Proizvod:
BTE-DL-INS-3451 baterija (2200 mAh 14.8 V)
O proizvodu:
odlična baterija
mile lukic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-08-2020
Proizvod:
SAMSUNG 1x ICR18650-22P baterija (2150 mAh, 3.7V)
Izdvojeno:
Zadovoljan sam sa naručenim opremom
O proizvodu:
Proizvod je korektan
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-10-2020
Proizvod:
BTC-TOC400HB baterija (6600 mAh 10.8 V)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-10-2020
Proizvod:
BTC-TOC400HB baterija (6600 mAh 10.8 V)
Ksenija Jalžabetić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-08-2020
Proizvod:
BTE-NIK-EN-EL10 baterija (900 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Dobar izbor baterija i brza dostava!
O proizvodu:
Baterija isprobana (zamjenska je) i po kvaliteti ne odskače od originalne.
Tonci Ancic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-06-2020
Proizvod:
2200 mAh 7.4 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Super stranica, pregledna, tražilica radi izvrsno, za 30 sekundi sam pronašao sve što mi treba.
O proizvodu:
Identično originalu, pet puta jeftinije, jako sam zadovoljan.
Renato Dudic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-06-2020
Proizvod:
300 mAh 2.4 V baterija
Izdvojeno:
Zadovoljan
O proizvodu:
Zadovoljan
Drazen Cavar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-07-2020
Proizvod:
BTE-OLY-PS-BLS5 baterija (1500 mAh 7.4 V)
Izdvojeno:
Profesionalna usluga, ljubazan kontakt.
O proizvodu:
Zadovoljava specifikacij
ZDRAVKO TOMIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-07-2020
Proizvod:
2000 mAh 3.6 V baterija
Izdvojeno:
Kvalitetan proizvod.Brzo slanje.Dobra usluga.
Ivan Šeremet iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-06-2020
Proizvod:
BO-LENOVO-00HW003 baterija (3290 mAh 15.2 V)
Izdvojeno:
Brza isporuka i odlična baterija.
O proizvodu:
Odlična baterija za laptop. Super komunikacija i brza isporuka. Sve pohvale.
Stipan Kljajo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-06-2020
Proizvod:
BTE-HP-PSA-CQ42_HH baterija (8800 mAh 10.8 V)
Izdvojeno:
Zadovoljan
Zoran Jerbić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-06-2020
Proizvod:
Duracell 2 x CR123A Klasična baterija
Izdvojeno:
Jednostavna narudzba i odlicana usluga
Mario Kordić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-04-2020
Proizvod:
1900 mAh 3.8 V baterija
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2020
Proizvod:
BTE-HP-EB-8530W baterija (4400 mAh 14.4 V)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2020
Proizvod:
BTE-HP-EB-8530W baterija (4400 mAh 14.4 V)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2020
Proizvod:
BTE-HP-EB-8530W baterija (4400 mAh 14.4 V)
Renato Heric iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-04-2020
Proizvod:
7800 mAh 7.4 V baterija (Crna)
Izdvojeno:
Odlični!!!!!
O proizvodu:
Zadovoljan sam narudžbom, hvala.
Zeljko Fotivec iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-02-2020
Proizvod:
BTC-SMC55CL baterija (750 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Ok,Im satisfied !
Tane Mitrović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
14-03-2020
Proizvod:
90W AC adapter / punjač (19V, 4.74A)
Izdvojeno:
Brzi i profesionalni.
O proizvodu:
Odličan proizvod.
Mirko Jozic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-03-2020
Proizvod:
BTC-GBE121SL baterija (3600 mAh 6.0 V)
O proizvodu:
BATERIJE SU KOREKTNE
Mirko Jozic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-03-2020
Proizvod:
BTC-GBE121SL baterija (3600 mAh 6.0 V)
O proizvodu:
BATERIJE SU KOREKTNE
Mario Borgin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
04-02-2020
Proizvod:
DELL 7080 mAh 7.6 V baterija (Crna, Originalna)
Željko Jurić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-02-2020
Proizvod:
820 mAh 3.9 V baterija
Izdvojeno:
Odlična usluga.
O proizvodu:
Zadovoljan sam.
Davorin Fulanovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-02-2020
Proizvod:
BTC-SMF400XL baterija (950 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Vrlo dobar, profesionalni odnos sa kupcima.
O proizvodu:
Baterije koje sa kupio su odlične kvalitete Jako sam zadovoljan.
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2020
Proizvod:
Bosch BO-BOSCH-1600A013H1 baterija (7000 mAh 18 V, Crna, Originalna)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2020
Proizvod:
Bosch BO-BOSCH-1600A013H1 baterija (7000 mAh 18 V, Crna, Originalna)
Zeljko Rosic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2020
Proizvod:
Bosch BO-BOSCH-1600A013H1 baterija (7000 mAh 18 V, Crna, Originalna)
Zdenko Gulin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-02-2020
Proizvod:
3000 mAh 4.8 V baterija (Siva)
Izdvojeno:
Vrlo pouzdano i za preporučiti
O proizvodu:
Odličan. Veći kapacitet baterije nego što sam očekivao
Boris Čukac iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-01-2020
Proizvod:
5000 mAh 7.4 V baterija (Plava)
Izdvojeno:
Jednostavno, brzo,točno
O proizvodu:
Jako sam zadovoljan baterijom
Željko Smolčić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-01-2020
Proizvod:
3000 mAh 7.2 V baterija (Crna)
Željko Jurić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-01-2020
Proizvod:
600 mAh 3.7 V baterija
Izdvojeno:
Jednostavna kupnja, cijena prihvatljiva, dostava OK, poklon uz kupnju.... Preporuke.
O proizvodu:
Zadovoljan.
Damir Komar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-01-2020
Proizvod:
BTE-DL-INS-15R baterija (4400 mAh 11.1 V)
Izdvojeno:
Pregledno i logično složena stranica
O proizvodu:
Kvalitetni proizvodi, u cijelosti odgovaraju specifikaciji, preporučam!!!
Damir Valcic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-12-2019
Proizvod:
BTC-LOH880RC baterija (950 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Jako zadovoljan uslugom
O proizvodu:
Zadovoljan kvalitetom
Krunoslav Bulaš iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-12-2019
Proizvod:
UltraFire 2x 14500 Klasična baterija s jezičcima za lemljenje (1200 mAh, Punjiva)
Krunoslav Bulaš iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-12-2019
Proizvod:
UltraFire 3x 10440 Klasična baterija (600 mAh, Punjiva)
Tihomir Rasperic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-11-2019
Proizvod:
2100 mAh 3.7 V baterija
Izdvojeno:
Pouzdan prodavatelj, odličan izbor, odlična roba
O proizvodu:
odličan proizvod
Vlado Stakor iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
22-11-2019
Proizvod:
2200 mAh 3.85 V baterija (Crna)
O proizvodu:
Kvalitetan proizvod,brza dostava.
Hrvoje Vida iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-11-2019
Proizvod:
4500 mAh 14.4 V baterija
Dražen Feješ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2019
Proizvod:
BTE-HP-CQ14 baterija (4400 mAh 14.8 V, Crna)
Izdvojeno:
Vrlo zadovoljan .
O proizvodu:
Kvalitetan proizvod , dostava u roku 10 - tak dana .

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Prednosti stranice BatteryUpgrade.com.hr

  • Više od 1.000.000 klijenata
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Najniže cijene
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.