Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Više od 850.000 klijenata
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

BatteryUpgrade.com.hr Recenzije

Sljedeći korisnici dijele svoje iskustvo nadogradnjom baterija s nama:

MIROSLAV BORIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-07-2019
Proizvod:
4400 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Narucio, stiglo kroz par dana i sve radi ok
O proizvodu:
Baterija koju sam kupio je ok
Darko Delač iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-06-2019
Proizvod:
750 mAh baterija
O proizvodu:
Bateriju sam ugradio u Garmin nuvi 68 lmt i radi dobro.
Vlatko Dovičin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-05-2019
Proizvod:
BTC-SBR210VX baterija (3000 mAh, Zelena)
Izdvojeno:
korektna i brza transakcija malo neobično..pošiljka me je čekala pred vratima nitko me nije kontaktirao u vezi dostave
O proizvodu:
baterija je ok i već je u funkciji
Damir Marketić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-05-2019
Proizvod:
6000 mAh baterija (Plava)
Izdvojeno:
Vrlo profesionalno
O proizvodu:
Kvalitetni proizvodi
Dubravko Čoić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-05-2019
Proizvod:
3000 mAh baterija (Tamnoplava)
Izdvojeno:
baterija je odlična i zadnja maska odgovara za s3 mini
Ivan Cvetkovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-04-2019
Proizvod:
BTC-OT503SL baterija (1600 mAh, Crna)
Vjekoslav Brajovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-03-2019
Proizvod:
BTC-IPA156SL baterija (7300 mAh)
Izdvojeno:
Sve je u najboljem redu, od narudžbe, plaćanja do isporuke.
O proizvodu:
Baterije su izvrsne.
Vjekoslav Brajovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-02-2019
Proizvod:
1500 mAh baterija
Izdvojeno:
Sve je vrlo kvalitetno.
O proizvodu:
Bataerija za iPhine 5 je izvrsna !
STANISLAV MILJAN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-03-2019
Proizvod:
1700 mAh baterija
Izdvojeno:
Naručena baterija je, kao i uvijek do sada, isporućena na vrijeme.
O proizvodu:
Nikon baterija radi ispravno, zadovoljan sam.
Danijela Subotic Puvaca iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-03-2019
Proizvod:
300 mAh baterija
Izdvojeno:
Profesionalni i korektni.
O proizvodu:
Zadovoljna kupljenim
Domagoj Pavičić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
10-01-2019
Proizvod:
1800 mAh baterija (Srebrna)
O proizvodu:
baterija odlicno radi
Juraj Roić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-02-2019
Proizvod:
BTE-HP-DV7_H baterija (6600 mAh)
O proizvodu:
zadovoljan sam.
Boris Simunjak iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
23-03-2019
Proizvod:
2100 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Nešto duž rok isporuke od očekivanog, ali promptni odgovor na upit o tome i na kraju sve vrlo dobro.
O proizvodu:
Sve kao u deklaraciji i u objavljenim podacima na web stranici. Zadovoljan
Vjekoslav Brajovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-02-2019
Proizvod:
900 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Sve je prema opisu i kvaliteta je vrhunska.
O proizvodu:
Kvaliteta baterija je vrhunska.-
Nebojša Selaković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-12-2018
Proizvod:
BTC-IBA30 baterija (4400 mAh)
Izdvojeno:
Uz to što je asortiman proizvoda zaista ogroman i svatko može naći ono što mu treba, tvrtku krasi izrazita poslovnost. Brzina isporuke, cijene i dobivanje odgovora na pisane upite su na zavidnoj razini.
O proizvodu:
Do sada kupio dva proizvoda i s obadva vrlo zadovoljan.
Pere Prpic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-12-2018
Proizvod:
BTE-HP-CQ14 baterija (4400 mAh, Crna)
Izdvojeno:
ok
O proizvodu:
ok
Vjekoslav Brajovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-11-2018
Proizvod:
700 mAh baterija
Izdvojeno:
Veliki izbor svih vrsta baterija.
O proizvodu:
Izuizetno kvalitetni !
Vjekoslav Brajovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-11-2018
Proizvod:
1800 mAh baterija
Izdvojeno:
Izvanredni izbor svih vrsta baterija.
O proizvodu:
Izuzetna kvaliteta.
Željko Kovač iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-09-2018
Proizvod:
1300 mAh baterija (Siva)
O proizvodu:
Zadnja baterija za moj Sony camcorder potpuno odgovara. Izvrsno!
Igor Perkovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-09-2018
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Brza isporuka. Uvijek nađem model baterije koju trebam. JAKO zadovoljan.
O proizvodu:
Odlično!
Božidar Ivić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-09-2018
Proizvod:
2800 mAh baterija
Izdvojeno:
BRZA ISPORUKA, NISKA CIJENA
O proizvodu:
NISKA CIJENA, KVALITETAN PROIZVOD, NARUČITI ĆU JOŠ KOMADA. BOŽIDAR IVIĆ
BLANKA CIPRIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-09-2018
Proizvod:
BTC-MUM450XL baterija (3020 mAh)
Izdvojeno:
Više nego zadovoljna sa uslugama
O proizvodu:
Odlicni
Vjekoslav Brajovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-08-2018
Proizvod:
7300 mAh baterija
Izdvojeno:
Kupnja sigurna, dostava (pakiranja)jako dobra
O proizvodu:
Kvaliteta baterija sjajna.
ŽELJKO JANČIN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-08-2018
Proizvod:
GP 1x LR44 U obliku kovanice (110 mAh)
Izdvojeno:
Bez problema od narudžbe do isporuke.
Saša Počić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-08-2018
Proizvod:
UltraCell BO-BS-UCLA59405 baterija (4000 mAh)
Izdvojeno:
Brzo i povoljno.
O proizvodu:
Zadovoljan
Zeljko Sinovcevic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
01-08-2018
Proizvod:
1500 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Standardno brzi.
O proizvodu:
Standardno kvalitetni
BRANKO GALINEC iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-07-2018
Proizvod:
3830 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Super Internet trgovina, povoljno, originalno i najbolje. Zahvaljujem na popustima nakon svake kupovine
O proizvodu:
Original ali puno jeftiniji od web trgovine proizvođača
DAMIR MATKOVIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
27-06-2018
Proizvod:
4600 mAh baterija
Izdvojeno:
Usluga izvršena vrlo profesionalno i u kratkom roku
O proizvodu:
Kupljena baterija za Acer V15 nitro radi bez ikakvih problema
Davor Škevin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
07-07-2018
Proizvod:
BTE-BOS-12_A_2000_NI-MH baterija (2000 mAh)
Izdvojeno:
zadovoljan
O proizvodu:
zadovoljan
STANISLAV MILJAN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-06-2018
Proizvod:
5000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Jednostavno naručivanje, sigurno plačanje i korektna cijena.
O proizvodu:
Baterija je OK.
MARTINA HLAČA iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-06-2018
Proizvod:
1650 mAh baterija
Izdvojeno:
Brza isporuka, korektno. Moje preporuke
O proizvodu:
Proizvod je u redu.
Nenad Petrović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-06-2018
Proizvod:
3000 mAh baterija
Izdvojeno:
Zadovoljan sam
O proizvodu:
Zadovoljan sam
Simon Šporer iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
18-07-2018
Proizvod:
3000 mAh baterija
Goran Marinov iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
27-05-2018
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (4000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
jako sam zadovoljan sa odnosom prema kupcu i brzinom isporuke
O proizvodu:
proizvod je odličan
Josipa Kraljević iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-05-2018
Proizvod:
1900 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Dostava je obavljena u rečenom roku, sve je kako je bilo naručeno. Zadovoljni!
O proizvodu:
Baterija za Samsung Galaxy SIII mini je u uporabi, radi kako treba.
Renco Žufić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-05-2018
Proizvod:
BTC-EAL200SL baterija (1050 mAh)
Ivana Kos iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-05-2018
Proizvod:
BTC-PHC870VX baterija (1400 mAh, Plava)
Valter Crnković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-05-2018
Proizvod:
BTC-LI10B baterija (1090 mAh)
Izdvojeno:
Isporučeno točno i na vrijeme.
O proizvodu:
Proizvod je upravo takav kakav sam tražio.
Darko Slat iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-04-2018
Proizvod:
6600 mAh baterija
Izdvojeno:
Dobra ponuda i profesionalna usluga. Za nešto dulji rok isporuke najvjerojatnije uzrok treba tražiti u Hrvatskoj Pošti (osobno iskustvo).
O proizvodu:
Nova baterija (za sada bez zamjerke) će produljiti životni vijek starog ThinkPad-a za još koju godinu za cijenu u pola manju nego u Hrvatskoj.
Renco Žufić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-03-2018
Proizvod:
BTC-EAL200SL baterija (1050 mAh)
Niko Radic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-03-2018
Proizvod:
BTC-DML608VX baterija (800 mAh)
Izdvojeno:
Vrlo poslovno, prezadovoljan! Sve pohvale!!!!!!
O proizvodu:
ODLIČNOOOOO!
STANISLAV MILJAN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-03-2018
Proizvod:
1700 mAh baterija
Izdvojeno:
Zadovoljan sam brzinom isporuke.
O proizvodu:
Sve OK
ALEKSANDAR KLAIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
05-02-2018
Proizvod:
Triangle tool
Izdvojeno:
Za preporuku
O proizvodu:
Odlicni
Zlatko Vukičević iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
29-01-2018
Proizvod:
1000 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Vrlo poslovno i uredno
O proizvodu:
Jako dobra kvaliteta
Nikša Hrdalo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-02-2018
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (3000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Uslužni i veoma učinkoviti....
O proizvodu:
Odlično...
sreten nakicenovic iz Slovenija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-01-2018
Proizvod:
BTC-NB13MC baterija (1050 mAh)
Robert Hajdarović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-01-2018
Proizvod:
BTC-ALK800BL baterija (1200 mAh)
Maja Bešlić Jerković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
15-01-2018
Proizvod:
1900 mAh baterija
Izdvojeno:
Narudžba stigla na vrijeme.
O proizvodu:
Proizvod odgovara opisu. Preporučila bih vaše baterije.
JULIJA MANDIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-01-2018
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
Brza isporuka bez poštarine koja je produžila vijek mom mobitelu i time mi uštedjela pare jer nisam morala kupiti novi mobitel. Za preporuku drugima.
O proizvodu:
Baterija radi besprijekorno.
Vice Terzić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-02-2018
Proizvod:
1800 mAh baterija
Izdvojeno:
Izvrsne baterije viskoih preformansi, sam instalirao svaku naruđbi sve radi u najboljem redu !
O proizvodu:
Odlična baterija, iphone radi kao nov, baterija bolja nego original.
Nikica Roguljić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
12-01-2018
Proizvod:
2000 mAh baterija (Crna)
LJUBOMIR KAVELJ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
14-01-2018
Proizvod:
3000 mAh baterija (Crvena)
Željko Bojanovsky iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
02-01-2018
Proizvod:
650 mAh baterija
Izdvojeno:
Naručeno je stiglo brzo, zapakirano kao da se radi o dragom kamenu.
O proizvodu:
Točno što mi je trebalo.
Marijan Bašić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
27-12-2017
Proizvod:
6600 mAh baterija
Izdvojeno:
Sve korektno.
O proizvodu:
Za sada nema primjedbi.
Andrej Šimić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
17-01-2018
Proizvod:
8800 mAh baterija
Izdvojeno:
Very professional service, fast delivery and high quality products.
Marjana Uvodic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-12-2017
Proizvod:
3200 mAh baterija
Izdvojeno:
Veoma zadovoljna uslugom i baterijama koje sam narucila. Preporuka svima
Borna Srebocan iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-11-2017
Proizvod:
1150 mAh baterija
Izdvojeno:
vrlodobar odlican, cetri plus :)
O proizvodu:
vrlodobar odlican, cetri plus :)
Robert Hajdarović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-01-2018
Proizvod:
BTC-KUT271BL baterija (2000 mAh)
Nenad Kralj iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
08-12-2017
Proizvod:
6600 mAh baterija (Crna)
O proizvodu:
za sada odlično... ne znam koliki vijek će baterija imati ali za prvo korištenje je sjajna...
Sanja Ivković iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-12-2017
Proizvod:
3300 mAh baterija
Izdvojeno:
Brzi i profesionalni!
O proizvodu:
Odlični!
Mladen Druzetic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
28-11-2017
Proizvod:
1800 mAh baterija
Izdvojeno:
precizno, točno, pouzdano, upravo onako kako očekujemo od e-trgovina
O proizvodu:
isti kao na slici.
TOMICA KOVAČIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
29-11-2017
Proizvod:
3300 mAh baterija
O proizvodu:
sve korektno i u roku
STANISLAV MILJAN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-01-2018
Proizvod:
800 mAh baterija
Izdvojeno:
Isporuka naručenog obavljena na vrijeme i korektno
O proizvodu:
Baterija je OK.
Anica Kajser iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-11-2017
Proizvod:
6600 mAh baterija
Izdvojeno:
Sve je bilo prema dogovoru.
O proizvodu:
Baterija za lap top odgovara i sve je OK:
David Dujmović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
14-11-2017
Proizvod:
650 mAh baterija (Crna)
BOSILJKA KREPELNIK iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
20-10-2017
Proizvod:
BTC-KUT692BL baterija (600 mAh)
Marjan Vukusic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-11-2017
Proizvod:
1620 mAh baterija
Izdvojeno:
Odlicna usluga
O proizvodu:
Proizvod izvrsne kvalitete
Željko Hrubik iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
09-11-2017
Proizvod:
3300 mAh baterija
Stane Didović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
09-11-2017
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (3000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
zadovoljna
O proizvodu:
zadovoljna
Simon Šporer iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
30-10-2017
Proizvod:
Soshine 4x AA Klasična baterija (2700 mAh, Punjiva)
Krunoslav Iles iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-11-2017
Proizvod:
1420 mAh baterija
Izdvojeno:
Sve u redu. Odličan posao. Hvala!
O proizvodu:
Do sada radi normalno.
Andro Djodjo iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
26-10-2017
Proizvod:
2100 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
profesionalno
O proizvodu:
Kvalitetan , cijena je u granicama normale
miroslav pribanić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-10-2017
Proizvod:
700 mAh baterija
Izdvojeno:
jednostavno i funkcionalno
O proizvodu:
zadovoljan
Valentin ŠART iz Slovenija Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
15-10-2017
Proizvod:
6800 mAh baterija
Izdvojeno:
Brza isporuka izdelka.
O proizvodu:
Veoma dobra kvalitet izdelka.
Damir Nahmijas iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
10-10-2017
Proizvod:
3200 mAh baterija
Denis Dujmenović iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
07-10-2017
Proizvod:
1900 mAh baterija
Izdvojeno:
Izvrsna komunikacija s kupcem i veoma brzo ažuriranje podataka narudžbe.
O proizvodu:
Proizvod je veoma dobre kvalitete.
Damir Beljak iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
18-09-2017
Proizvod:
UltraFire 2x 18650 Klasična baterija (4000 mAh, Punjiva)
Izdvojeno:
Vec nekoliko godina koristim vase baterije i zadovoljan sam.Rok dostave je malo duzi al nista kriticno.
Sonja Bettini iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
23-09-2017
Proizvod:
1450 mAh baterija
Izdvojeno:
Rok isporuke je ispoštovan kako je i bilo dogovoreno.
O proizvodu:
Odličan proizvod!
MIROSLAV BJEGOVIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
16-09-2017
Proizvod:
Duracell 12x AAA Klasična baterija
Izdvojeno:
Brza i sigurna kupnja
O proizvodu:
Kvalitetni proizvodi
DAMIR IVANČIĆ iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
19-09-2017
Proizvod:
1500 mAh baterija
Izdvojeno:
vrlo brza i kvalitetna išporuka naručene robe
Igor Mezga iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-12-2017
Proizvod:
2500 mAh baterija
Tomislav Raukar iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-09-2017
Proizvod:
1350 mAh baterija
Izdvojeno:
Brza i profesionalna usluga.
O proizvodu:
Proizvod odgovara specifikaciji.
djordje dukic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
28-08-2017
Proizvod:
2000 mAh baterija
Izdvojeno:
sve ok
O proizvodu:
5+
branislav rudin iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-08-2017
Proizvod:
800 mAh baterija
Izdvojeno:
koliko para toliko muzike,cjena visoka kvaliteta bi trebala bit visoka.za sad odlicno.
Luka Gros iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-08-2017
Proizvod:
2400 mAh baterija (Crna)
stipe Bozic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(4/5)
Datum recenzije
05-11-2017
Proizvod:
1080 mAh baterija
Izdvojeno:
Dobra ponuda, brza isporuka i dobra kvaliteta. Zadovoljan sam !
O proizvodu:
Sve Ok.
Zoran Tadic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
04-08-2017
Proizvod:
1050 mAh baterija
Izdvojeno:
Brzo i efikasno. Svaka cast!!!
O proizvodu:
Baterija normalno radi, sve OK.
Loris Drča iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-08-2017
Proizvod:
6000 mAh baterija
Izdvojeno:
Dobra stranica puno proizvoda
O proizvodu:
Dobro stanje i kvaliteta na cijenun proizvoda
Marino Mlacovic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-07-2017
Proizvod:
BTC-DE7240NB baterija (6000 mAh)
Izdvojeno:
Dobra cijena, pouzdan dobavljač.
O proizvodu:
Baterija je u redu.
Mario Juričić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
24-06-2017
Proizvod:
BTC-IQN279SL baterija (1500 mAh)
Izdvojeno:
Brza dostava i odlican proizvod
Damir Gruicic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
06-07-2017
Proizvod:
1150 mAh baterija
Izdvojeno:
Super!
O proizvodu:
Odlicna baterija - potpuno kao originalna!
Jaroslava Puksec Cavarusic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
01-07-2017
Proizvod:
3300 mAh baterija
O proizvodu:
U potpunosti sam zadovoljna sa proizvodom!
Smiljana Prikril iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
21-06-2017
Proizvod:
2.52W punjač za baterije (4.2V, 0.6A)
Izdvojeno:
dostava odvojena za bateriju i za adapter uredno dostavljeno
Milivoj Mikuličić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
20-06-2017
Proizvod:
6600 mAh baterija
Izdvojeno:
Veoma frofesionalno
O proizvodu:
Za sada sa naručenom baterijom za ps sve u najboljem redu
MIROSLAV PAREŽANIN iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
13-05-2017
Proizvod:
BTC-TOX200HB baterija (6600 mAh)
Izdvojeno:
Moj dojam je da ste ozbiljna firma,imate dobru ponudu .Ja sam bateriju koju sam naručio kod vas duže vremena tražio,ali nije bilo ili nije bilo dostave za Hrvatsku
O proizvodu:
Zadovoljan sam sa proizvodom,nadam se da će tako i ostati
BOSILJKA KREPELNIK iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
30-05-2017
Proizvod:
BTC-KUT692BL baterija (600 mAh)
Izdvojeno:
JEDNOSTAVNA KUPOVINA SA BESPLATNOM DOSTAVOM
O proizvodu:
SUPER CIJENA I KVALITETA
Stojkovski Radmila iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
11-09-2017
Proizvod:
5200 mAh baterija (Crna)
Izdvojeno:
Vrhunski poslovni odnos. Jednostavno nalažanje željenog proizvoda. Povjerenje u kompaniju.
O proizvodu:
Vrlo smo zadovoljni svim proizvodima koje smo kupili, njihovom kvalitetom i cijenom, kao i brzinom isporuke.
Tomislav Ivanjek iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
29-05-2017
Proizvod:
2100 mAh baterija (Crna)
O proizvodu:
Proizvodi su odlični
Goran Lončarić iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
03-06-2017
Proizvod:
BTE-NX8200 baterija (4400 mAh)
Izdvojeno:
Dostava pouzdana, lako pronalaženje potrebne robe na website-u, susretljivost ekipe za podršku.
O proizvodu:
Obje baterije koje sam kupio funkcioniraju!
Nikica Bubic iz Hrvatska Ocijeni nas:
(5/5)
Datum recenzije
25-05-2017
Proizvod:
2400 mAh baterija

Ne možete pronaći ono što tražite? Pokušajte koristiti pretraživanje

Prednosti stranice BatteryUpgrade.com.hr

  • Više od 850.000 klijenata
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Najniže cijene
  • Jamstvo povrata novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Više od 850.000 klijenata
  • Već 15 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bi naša stranica radila ispravno, koristimo kolaèiæe. Prièitajte našu politiku u vezi kolaèiæa. Ako koristite našu internetsku stranicu, pretpostavka je da prihvaæate tu politiku.