Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Garancija

30-dana garantiramo povrat novca u tom roku

Naš cilj za svaku narudžbu je zadovoljan kupac. Stoga, osim jamstva i naše RMA procedure, za nedostatke, također vam 30-dan/a garantirano vraćamo novac! Ako proizvod nije ono što ste očekivali, ili ako ste promijenili svoje mišljenje, te zatražili natrag svoj novac. Mi radimo tako da zahtijevamo da proizvod pošaljete natrag u neoštećenoj originalnoj ambalaži u roku 30 dana nakon što vam je Vaša narudžba dostavljena.

Napomena: kako biste se kvalificirali i dobili svoj novac natrag, najprije kontaktirajte helpdesk i čekajte instrukcije prije vraćanja svojeg proizvoda

Garancija

Svi naši proizvodi imaju garanciju 12 mjeseci. Jamstvo se primjenjuje ako kupac ima ispravno ugrađenu bateriju u uređaju i bateriju puni i koristi ispravno.

Baterija je podložna trošenju. To znači da će se životni vijek baterije smanjiti ako se koristi češće. Nadalje, kvaliteta baterija će se smanjiti tokom određenog vremena čak i ako se ne koristi. Više o karakteristikama baterije možete naći u sljedećem članku: Baterije.

Ostale dodatne informacije mogu se pronaći na BatteryUniversity. BatteryUniversity savjeti za punjenje pomoći će vam da dobijete najviše iz Vaše baterije!

RMA

Ako imate problem sa baterijom koju ste kupili kod nas, molimo kontaktirajte nas. Mi ćemo obraditi Vaš zahtjev i pokušati pronaći rješenje za Vaš problem. Ako se problem ne može riješiti, pomoću naše podrške generirat ćemo RMA broj (autorizacija za povrat materijala). Savjetujemo da vratite bateriju tvrtki u (zračnoj) koverti. Molimo provjerite je li RMA broj vidljiv na vanjskoj strani omotnice i da li je napisan na papiru unutar koverte. Uz pomoć RMA broja možemo identificirati bateriju koja dospije do nas. Ako inspekcija zaključi da je vraćena baterija neispravna, nova baterija će biti isporučena bez dodatne naplate.
Napomena: ne možemo obraditi vraćene baterije ako još niste zaprimili RMA broj.

Jednostavno odaberite uređaj ili kategoriju

Recenzija

Visnja Marek Ocijeni nas:
(5/5)
Proizvod:
BTC-EAK280SL baterija (1200 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Veoma profesionalno,jednostavno i brzo.Nakon potrage od nekoliko mjeseci --- dobiti bateriju koje nema u Hrvatskoj je pravo osvježenje.
O proizvodu:
Baterija je u okviru očekivanog --- baterija je kineska ali je i originalna iz istog dijela svijeta.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Besplatna dostava ovog tjedna!
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Pošaljite mail na: info@BatteryUpgrade.com.hr

Kako bismo personalizirali sadržaj i oglase na našoj stranici i pružili funkciju društvenij mreža i analizirali svoj promet, koristimo kolačiće. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, oglasima i partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im pružili ili koje su prikupili pomoću vaše uporabe njihovih usluga. Ako nastavljate s korištenjem naše stranice, prihvaćate kolačiće. Pročitajte više.