Baterije i pribor za više od 200.000 različitih uređaja!

  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!

Garancija

30-dana garantiramo povrat novca u tom roku

Naš cilj za svaku narudžbu je zadovoljan kupac. Stoga, osim jamstva i naše RMA procedure, za nedostatke, također vam 30-dan/a garantirano vraćamo novac! Ako proizvod nije ono što ste očekivali, ili ako ste promijenili svoje mišljenje, te zatražili natrag svoj novac. Mi radimo tako da zahtijevamo da proizvod pošaljete natrag u neoštećenoj originalnoj ambalaži u roku 30 dana nakon što vam je Vaša narudžba dostavljena.

Napomena: kako biste se kvalificirali i dobili svoj novac natrag, najprije kontaktirajte helpdesk i čekajte instrukcije prije vraćanja svojeg proizvoda

Garancija

Svi naši proizvodi imaju garanciju 12 mjeseci. Jamstvo se primjenjuje ako kupac ima ispravno ugrađenu bateriju u uređaju i bateriju puni i koristi ispravno.

Baterija je podložna trošenju. To znači da će se životni vijek baterije smanjiti ako se koristi češće. Nadalje, kvaliteta baterija će se smanjiti tokom određenog vremena čak i ako se ne koristi. Više o karakteristikama baterije možete naći u sljedećem članku: Baterije.

Ostale dodatne informacije mogu se pronaći na BatteryUniversity. BatteryUniversity savjeti za punjenje pomoći će vam da dobijete najviše iz Vaše baterije!

RMA

Ako imate problem sa baterijom koju ste kupili kod nas, molimo kontaktirajte nas. Mi ćemo obraditi Vaš zahtjev i pokušati pronaći rješenje za Vaš problem. Ako se problem ne može riješiti, pomoću naše podrške generirat ćemo RMA broj (autorizacija za povrat materijala). Savjetujemo da vratite bateriju tvrtki u (zračnoj) koverti. Molimo provjerite je li RMA broj vidljiv na vanjskoj strani omotnice i da li je napisan na papiru unutar koverte. Uz pomoć RMA broja možemo identificirati bateriju koja dospije do nas. Ako inspekcija zaključi da je vraćena baterija neispravna, nova baterija će biti isporučena bez dodatne naplate.
Napomena: ne možemo obraditi vraćene baterije ako još niste zaprimili RMA broj.

Recenzija

DEJAN IVOSEVIC Ocijeni nas:
(4/5)
Proizvod:
Samsung Galaxy Ace baterija (1350 mAh 3.7 V)
Izdvojeno:
Super stranica sa raznin akumulatorima!
O proizvodu:
Odlicna baterija, radi kao orginal.
Pročitajte recenzije drugih kupaca
  • Sigurno, lako, brzo
  • Već 18 godina broj 1 među stručnjacima i specijalistima za baterije
  • Više od 1.000.000 klijenata

Pitanja? Molimo kontaktirajte nas!